Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 23.04.2016.
16:33
Vestionline A

Đurić: Srbi ne smeju da budu glineni golubovi

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić najoštrije je osudio oružani napad na kuću srpskog povratnika Žarka Šiljkovića u selu Rudice i zatražio od Prištine da se što prije pronađu počinioci, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

A. Čukić
Dosta je bilo napada na Srbe: Marko Đurić

Đurić je naveo da su srpske porodice u opštini Klina najčešće na meti napada ekstremista i kriminalnih grupa i da je neshvatljivo da policijski organi na Kosovu i Metohiji i međunarodna zajednica do sada nisu uložili adekvatan napor da se kampanja zastrašivanja zaustavi.

- Srbi ne smeju biti glineni golubovi i ne može se žmuriti pred činjenicom da su u mnogim delovima Kosova i Metohije osuđeni na život u strahu, kao nijedna druga nacionalna zajednica u Evropi - istakao je Đurić.

On kaže da međunarodna zajednica, koja se stara o vladavini prava na Kosovu i Metohiji, kao i policija koja je pod kontrolom privremenih institucija samouprave u Prištini, upravo rasvjetljavanjem ovakvih slučajeva treba da dokažu da imaju istinsku volju da spriječe kampanju zastrašivanja Srba na Kosovu i Metohiji i stvore uslove za povratak raseljenih.

POVEZANE VESTI

Subota 23.04.2016. 17:02
Djuricu dok je takvi lesinara uvek ce tako biti!
Subota 23.04.2016. 17:02
Bezbednosno informativna agencija (BIA) preživljava svoje najteže dane. Direktor Aleksandar Đorđević se odavno sprema da napusti brod koji tone. Uspeo je da zgrne milione evra, sada se povlači na rezervni položaj. Ispunio je plan da za specijalnog tužioca za organizovani kriminal dovede svog bliskog rođaka iz Čačka, advokata Mladena Nenadića. Njegovi saradnici su se toliko osilili da samostalno u Agenciji osnivaju svoje kriminalne grupe. Umesto direktora, sa Vučićem komuniciraju udvorice, koje mu podilaze, a premijer ih podržava u svemu što rade. A oni se bave isključivo kriminalom.U nekoliko nastavaka naš istraživač opisuje stanje u bezednosnim službama, koje predstavljaju opasnost po državu, građane, region...
Subota 23.04.2016. 17:03
Agencijom upravlja organizovana kriminalna grupa, koja je gora od svake italijanske ili čikaške mafije.Na čelu Bezbednosno informativne agencije je Aleksandar Đorđević, zvani Đora, koji je udaljen od srca premijera Aleksandra Vučića. Nikom nije jasno zašto ga je Vučić odbacio. Verovatno je reč o njihovim ličnim odnosima. Obojica su iz gey zajednice. Nakon što se enormno obogatio, Đorđević se povlači, i ulazi u novi biznis - rasprodaje pravde i informacija.Aleksandar Đorđević je imao nameru da postane državni tužilac, a kad je to otpalo, jer su mu objasnili d-a nema hrabrosti za to, onda bar specijalni tužilac. Ni to nije moglo da prođe, pa je on za tu funkciju odlučio da progura jednog svog starijeg kolegu iz Čačka (advokat Džakec) koji je to odbio, i ne razmislivši dva puta. Onda su zajedno odlučili da za specijanog tužioca postave Mladena Nenadića.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online