Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 23.04.2016.
16:33
Vestionline A
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić najoštrije je osudio oružani napad na kuću srpskog povratnika Žarka Šiljkovića u selu Rudice i zatražio od Prištine da se što prije pronađu počinioci, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.
Subota 23.04.2016.17:02
Bezbednosno informativna agencija (BIA) preživljava svoje najteže dane. Direktor Aleksandar Đorđević se odavno sprema da napusti brod koji tone. Uspeo je da zgrne milione evra, sada se povlači na rezervni položaj. Ispunio je plan da za specijalnog tužioca za organizovani kriminal dovede svog bliskog rođaka iz Čačka, advokata Mladena Nenadića. Njegovi saradnici su se toliko osilili da samostalno u Agenciji osnivaju svoje kriminalne grupe. Umesto direktora, sa Vučićem komuniciraju udvorice, koje mu podilaze, a premijer ih podržava u svemu što rade. A oni se bave isključivo kriminalom.U nekoliko nastavaka naš istraživač opisuje stanje u bezednosnim službama, koje predstavljaju opasnost po državu, građane, region...
Subota 23.04.2016.17:03
Agencijom upravlja organizovana kriminalna grupa, koja je gora od svake italijanske ili čikaške mafije.Na čelu Bezbednosno informativne agencije je Aleksandar Đorđević, zvani Đora, koji je udaljen od srca premijera Aleksandra Vučića. Nikom nije jasno zašto ga je Vučić odbacio. Verovatno je reč o njihovim ličnim odnosima. Obojica su iz gey zajednice. Nakon što se enormno obogatio, Đorđević se povlači, i ulazi u novi biznis - rasprodaje pravde i informacija.Aleksandar Đorđević je imao nameru da postane državni tužilac, a kad je to otpalo, jer su mu objasnili d-a nema hrabrosti za to, onda bar specijalni tužilac. Ni to nije moglo da prođe, pa je on za tu funkciju odlučio da progura jednog svog starijeg kolegu iz Čačka (advokat Džakec) koji je to odbio, i ne razmislivši dva puta. Onda su zajedno odlučili da za specijanog tužioca postave Mladena Nenadića.
Subota 23.04.2016.17:05
Đora planira da po smeni sa mesta direktora BIA ponovo se vrati u advokaturu i da kapitalizuje ogromnu količinu podataka koje je pokrao i sklonio iz Agencije, kao i činjenicu da kontroliše specijalnog tužioca Mladena Nenadića, da u džepu drži predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića i predsednika Apelacionog suda u Beogradu Duška Milenkovića, i da je u odličnim odnosima sa višim tužiocem Natašom Krivokapić, sa načelnikom Uprave policije Beograda Veselinom Milićem i nekim uticajnim ministrima iz Vučićevog okruženja.Aleksandar Đorđević i njegov zamenik Ivani Todorov su učestvovali u masovnom pravljenju fiktivnih dosijea zaposlenih u Bezbednosno informativnoj agenciji, sa isfabrikovanim lažnim podacima. U tome su se posebno angažovali kada je u pitanju kompromitacija svojih kolega, radnika BIA i MUP-a, jer je svakome ko bi, a da nije njihov čovek, nakon njihove neminovne smene, mogao da dođe na neko rukovodeće mesto, u dosije upisana gomila netačnih podataka, koja ih diskredituje za dalje napredovanje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)