Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Sreda 20.04.2016.
17:10
Vestionline, Nedeljnik A

Vučić: Nema više koalicije sa Dačićem, njemu je cilj samo fotelja

U intervjuu koji je dao za "Nedeljnik", Aleksandar Vučić je najvio velike promene u slučaju pobede na izborima i da ovoga puta nema ništa od koalicije sa Dačićem.

Tanjug
Našoj ljubavi je kraj: Aleksandar Vučić ne želi više sa Ivicom Dačićem

- Daću sve od sebe da dođe do promena koje su neophodne za bolje, snažnije, energičnije funkcionisanje vlade u budućnosti ukoliko se dogodi da dobijem poverenje naroda - rekao je Vučić u intervjuu za "Nedeljnik".

Vučić je rekao da je veoma teško ponovo praviti koaliciju sa predsednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem i da je Dačiću "fotelja život".

- Mi nemamo isti odnos prema foteljama. Njemu je fotelja život, a meni je život Srbija. U pravom smislu reči - rekao je Vučić.

Premijer je kazao da nije bilo nikakve potrebe da Dačić bude deo aktuelne vlade, da bude zamenik premijera, da vodi spoljne poslove, i to u godini u kojoj Srbija predsedava OEBS-u.


- Izvanredna prilika za promociju, je l' tako? Dobili su energetiku i rudarstvo kao možda najvažnije ministarstvo, resor poljoprivrede, svuda po dubini državne sekretare i pomoćnike ministara - rekao je Vučić i dodao da Dačić govori saradnicima da pričaju protiv Vučića a da će on onda da kaže da je protiv toga.

- A onda ću da izađem sa još gorom tezom - e, Vučiću, bolji sam ti ja nego Pajtić i Čeda, da bi naprednjacima zapravo poručio - Vučić je isti kao Pajtić, Tadić ili Čeda, svejedno mi je. Ja jesam glup, ali nisam toliko glup - kazao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Sreda 20.04.2016. 18:12
Od malena mene lažu i rade me k'o volinu, pričaju mi za Jožu da se sankao u koritu, dali su mi maramu, zastavu i zakletvu, kao drugovi se ne prodaju ni za kajmaka kašiku. A bu,lje su uvalili po vilama na Dedinju, šatro svi smo isti, ali svinje ipak vladaju. Pa smo hteli demokratiju, izašli na ulicu, trošili energiju, pop,ušili ku,rčinu! Strane agenture me izvukle k'o majmunčinu, da napijem se suzavca, da nam sje,bu državu. Sad slušamo baronije iz usta loših glumaca, al 'nisu oni vlast, već pozorište lutaka. Znam ja ko me laže i od koga sam ja zgažen, banke, MMF, korporacije su važne. A sistem i postoji da za njih pravi pare, i biće pravde tek kada ovo carstvo padne!
Sreda 20.04.2016. 18:13
Čovek veruje šta vidi, čovek veruje šta čuje, ne kapira da od rođenja mozak mu se truje, propagandom sistema, kako god se sistem zvao, tabloidi, televizija, spinovana stvarnost. Koja radi na tome da izgubiš identitet, da budeš samo poslušni, truli mediokritet, da krivicu svaljuješ, na nevinom iskaljuješ, bes što si slep, što si ponovo namagarčen. Popio si otkaz, to su reforme, to mora, nema plate, kasne rate, seku struju odma', pa muriju, izvršitelje čekaš kad će doći, kao nekad tvoji preci Turke prve bračne noći. A ćutao si, verovao, nadao se, glasao, sad ne veruješ kako to na dnu da si se našao, zato trgni se na vreme, kad te boli glasno reci, to nisi dužan banci, al 'si dužan svojoj deci!
Sreda 20.04.2016. 18:13
Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online