Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 12.04.2016.
20:22
Vestionline A

VIDEO: Evo šta je Šešelj rekao na Kosovu (a nije bio tamo!)

Srpska radikalna stranka održala je u utorak miting u Kosovskoj Mitrovici. Pre početka skupa jake policijske snage blokirale su sever pokrajine iz straha da će se u Kosovskoj Mitrovici pojaviti lider radikala Vojislav Šešelj.

Promo/SRS
Šešelj na Kosovu

Okupljenima se preko telefona obratio predsednik stranke Vojislav Šešelj, koji je istakao da radikali nikada neće odustati od borbe za slobodu Kosova i Metohije. Nakon skupa, radikali su prošetali ulicama Kosovske Mitrovice a na čelu kolone bio je transparent sa natpisom "Kosovo je Srbija".

Radikali su ranije najavili da će se predsednik stranke, kome su 8. aprila tzv. prištinske vlasti zabranile dolazak na Kosmet, obratiti građanima Kosovske Mitrovice.

Namera radikala bila je da tokom mitinga emituju snimak Šešeljevog obraćanja, međutim, informacija o njegovom obraćanju je izazvala histeriju među Albancima, koji su naredili pojačanu kontrolu administrativne linije i pojačali prisustvo policije u gradu, navodi se u saopštenju SRS-a.

Obraćajući se okupljenima na mitingu, zamenik predsednika stranke Nemanja Šarović rekao je da je Srpska radikalna stranka jedina politička opcija koja se zalaže za savez sa Rusijom i da je to jedini put vraćanja Kosova i Metohije pod punu kontrolu Srbije.

Šarović je optužio vladajuće stranke da su faktički priznale nezavisnost Kosova i Metohije i da su u potpunosti u službi NATO-a i Evropske unije. On je pozvao okupljene građane da na izborima 24. aprila glasaju za srpske radikale i tako naprave prvi korak ka slobodi Kosova i Metohije.
 

POVEZANE VESTI

Utorak 12.04.2016. 21:08
Док су Србију водили Слободан Милошевић и Војислав Шешељ Покрајина Косово и Метохија је била у Србији . шииптари су прогласили Косово као Републику 17 фебруара 2008.год. а тада је Председник Владе Србије био Коштуница а Председник Србије Тадић .
Utorak 12.04.2016. 22:21
Ко је избрисао све коментаре да попууши КУРААЦ на Српског хероја ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА .живео СРС - Војислав Шешељ који је 2000.год. био против ДОС и ОТПОР и не жели Србију у фашиистичку ЕУ и НАТО .Живела братска Русија и Путин.
Utorak 12.04.2016. 22:21
Ко је избрисао све коментаре да попууши КУРААЦ на Српског хероја ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА .живео СРС - Војислав Шешељ који је 2000.год. био против ДОС и ОТПОР и не жели Србију у фашиистичку ЕУ и НАТО .Живела братска Русија и Путин.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online