Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 22.03.2016.
06:45
Lj. Ivanović - Vesti A

"Smrdljivi" materijal na Vučićevoj listi

Funkcionerka SNS-a, ministarka Zorana Mihajlović iskoristila je posetu Pčinjskom okrugu za najžešće napade na funkcionere SPS-a - gradonačelnika Vranja Zorana Antića i poslanika Novicu Tončeva iz Surdulice. I to ne bi bila vest da ministarka nije "pobrkala lončiće" i optužbe uputila na krivu adresu. Kao primer da je SPS nesposoban ona je navela obnovu vranjskog pozorišta i optužila lokalnu vlast da "nije u stanju dve godine da ga renovira".

Tanjug
Autogol Zorane Mihajlović u Pčinjskom okrugu

Iza ministarke je stajao Boban Banković, građevinar iz Crne Trave čija je firma obnavljala to pozorište i to materijalom u kome je, prema navodima Instituta Vinča, korišćen oplatol, poznat iz afere tzv. smrdljivih zgrada u Beogradu. Radovi su zbog toga stopirani a Bankoviću naloženo da ukloni kontaminirani materijal.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić kaže za "Vesti" da je prva faza obnove pozorišta završena, da se ušlo u drugu koja je prekinuta zbog otrovne supstance koju je koristio izvođač radova "isti onaj koji je stajao iza ministarke dok je držala miting u Surdulici".

Novica Tončev ocenjuje da je Mihajlovićka otkrila "toplu vodu" izjavom da se u Vranju i Surdulici loše živi.

Kandidat SNS-a

Boban Banković je 10. na odborničkoj listi SNS-a u Surdulici i, navodno, kandidat za predsednika te opštine. Njegova firma, kažu upućeni, izvodi radove na svim porodilištima i bolnicama koje finansira Fondacija "Dragica Nikolić".

- Umesto da podnese izveštaj građanima šta je za četiri godine kao ministarka uradila za jug Srbije, gospođa Mihajlović po starom receptu foteljaša iz Beograda, u prolazu svrati da malo oblati pčinjske socijaliste - rekao je Tončev za "Vesti".

On je poručio ministarki da za obnovu pozorišta u Vranju pita "kandidata na listi za odbornike SNS u Surdulici i vlasnika građevinske firme Banković".

Tončev je zatražio od Mihajlovićke da se javno izvini građanima Pčinjskog okruga "jer je dopustila da reforme i privredu Srbije vodi državni sekretar Dragan Stevanović Boske, po zanimanju konobar iz Surdulice".

Slika i prilika

Fotografija na kojoj se Banković vidi iza Zorane Mihajlović objavljena je na stranačkom sajtu i na Fejsbuk strani vranjskih naprednjaka gde se mogla videti sve dok se nije "digla frka".
Snimak Bankovića i Mihajlovićeve u Surdulici objavljen je na zvaničnom sajtu SNS-a.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online