Utorak 22.03.2016.
06:45
Lj. Ivanović - Vesti

"Smrdljivi" materijal na Vučićevoj listi

Tanjug
Autogol Zorane Mihajlović u Pčinjskom okrugu

Iza ministarke je stajao Boban Banković, građevinar iz Crne Trave čija je firma obnavljala to pozorište i to materijalom u kome je, prema navodima Instituta Vinča, korišćen oplatol, poznat iz afere tzv. smrdljivih zgrada u Beogradu. Radovi su zbog toga stopirani a Bankoviću naloženo da ukloni kontaminirani materijal.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić kaže za "Vesti" da je prva faza obnove pozorišta završena, da se ušlo u drugu koja je prekinuta zbog otrovne supstance koju je koristio izvođač radova "isti onaj koji je stajao iza ministarke dok je držala miting u Surdulici".

Novica Tončev ocenjuje da je Mihajlovićka otkrila "toplu vodu" izjavom da se u Vranju i Surdulici loše živi.

Kandidat SNS-a

Boban Banković je 10. na odborničkoj listi SNS-a u Surdulici i, navodno, kandidat za predsednika te opštine. Njegova firma, kažu upućeni, izvodi radove na svim porodilištima i bolnicama koje finansira Fondacija "Dragica Nikolić".

- Umesto da podnese izveštaj građanima šta je za četiri godine kao ministarka uradila za jug Srbije, gospođa Mihajlović po starom receptu foteljaša iz Beograda, u prolazu svrati da malo oblati pčinjske socijaliste - rekao je Tončev za "Vesti".

On je poručio ministarki da za obnovu pozorišta u Vranju pita "kandidata na listi za odbornike SNS u Surdulici i vlasnika građevinske firme Banković".

Tončev je zatražio od Mihajlovićke da se javno izvini građanima Pčinjskog okruga "jer je dopustila da reforme i privredu Srbije vodi državni sekretar Dragan Stevanović Boske, po zanimanju konobar iz Surdulice".

Slika i prilika

Fotografija na kojoj se Banković vidi iza Zorane Mihajlović objavljena je na stranačkom sajtu i na Fejsbuk strani vranjskih naprednjaka gde se mogla videti sve dok se nije "digla frka".
Snimak Bankovića i Mihajlovićeve u Surdulici objavljen je na zvaničnom sajtu SNS-a.

2024 © - Vesti online