Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 15.03.2016.
07:45

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 71
A

Hakeri dosolili sukob princa i premijera

Po svemu sudeći hakeri su preko interneta dosolili sukob između princa Aleksandra Drugog Karađorđevića i premijera Aleksandra Vučića, jer su preko lažnog profila prestolonaslednikovog sina, princa Petra Trećeg, opomenuli Vučića da povede računa kako se obraća starešini dinastije Karađorđević.

Tanjug
Dužan 70.000 evra: Aleksandar Drugi

Aleksandar Drugi je nedavno izjavio da će povraćaj oduzete dedovine tražiti ako treba i na sudu u Strazburu, a premijer mu je poručio da pre podizanja tužbe izmiri dug za struju od 70.000 evra.

Nakon toga na Fejsbuk adresi Princ Petar Karađorđević, budući kralj, osvanuo je tekst u kome tobože princ Petar Treći premijeru poručuje da se tako ne obraća njegovom ocu i podseća ga da su princ Aleksandar i njegova supruga Katarina preko fondacije investirali 20 miliona evra u bolnice i škole u Srbiji. I da se za razliku od njih Vučić time ne može pohvaliti, navodno je naveo princ Petar.

Iz prestolonaslednikove kancelarije tvrde, pak, da je profil "lažni i sve što je na njemu navedeno nema veze ni sa princom Petrom ni sa dvorom".

Aleksandar Drugi očekuje da sa premijerom, oči u oči, raspravi sva sporna pitanja, ali nakon posete britanskog princa Čarlsa koji sutra stiže u Beograd.

Red hrane, red čaja

Princ Čarls i njegova supruga vojvotkinja Kamila prvog dana boravka u srpskoj prestonici biće prestolonaslednikovi gosti. Trebalo bi, prema protokolu, u pet po podne da dođu na čaj, otvaranje izložbe o odnosima engleske i srpske krune i razgledaju kompleks kraljevskog dvora na Dedinju. Naslednik britanskog trona zatim odlazi na večeru koju organizuje premijer Vučić, a princ Aleksandar se nada da će i on biti pozvan.

- Svi s radošću očekujemo državnu posetu princa od Velsa. Kada se poseta završi, siguran sam da ćemo moći da raspravimo sva pitanja da bi se našlo pravedno rešenje. Računam na sastanak s premijerom. U međuvremenu, premijer zaslužuje poštovanje zbog organizovanja kraljevske posete - istakao je prestolonaslednik.

POVEZANE VESTI

Utorak 15.03.2016. 12:26
оваи је бре мој саборац и човек на енглеску краљицу. ја сам моћда отићо из толстоеву али се оваи уселио.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online