Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 18.01.2016.
12:23
alo.rs, Vestionline A

Kad porastem biću Vučić

Po ugledu na onu narodnu da "iver ne pada daleko od klade" ili ako uključimo psihološki momenat da kad se saživite sa nekim počnete na njega i da ličite, ne možemo da ne primetimo da gradski menadžer Goran Vesić sve više podseća na svog gazdu, srpskog premijera Aleksandra Vučića - makar po ponašanju pošto po visini teško da može. Iako je javnosti nepoznato kako je "preživeo" pad svoje Demokratske stranke i kako je završio kod naprednjaka, Vesić iz dana u dan sve više napreduje i potvrđuje da je dostojan svoje nove članske karte!

printscreen/twitter
Opravdava nove stranačke boje: Goran Vesić

Naime, čelnici Beograda, sa sve kamerama za slikanje, obišli su u nedelju kasno uveče radnike "Beograd-puta" na njihovom radnom mestu - u radionici gde brinu o ispravnosti vozila tog preduzeća, odneli im posluženje i zahvalili na velikom poslu koji su uradili da gradske ulice, i pored snega, ostanu čiste, prenosi "Beoinfo".

Vućić častio novinare ćevapima

Tanjug

Premijer Srbije Aleksandar Vučić organizovao je pre nekoliko dana prijem za novinare koje je lično poslužio hranom i pićem. Na meniju - ćevapi i vino! 

Sudeći po njihovim izjavama, Vesić i svita nisu izašli na hladnoću i sneg koji je cele noći padao u Beogradu, pa verovatno nisu odneli ni posluženje radnicima koji su čistili ulice i smrzavali se na "debelom" minusu. Grejali su se, kako i dolikuje vlastodršcima, u radionici za popravku mašina!

Gradski menadžer Goran Vesić, predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević i član Gradskog veća Dragomir Petronijević odneli su ćevape i piće radnicima "Beograd-puta" koji stalno brinu o ispravnosti vozila tog preduzeća.

- Ovo je jedan od najvažnijih delova "Beograd-puta". Ovih 20 ljudi održavaju sve mašine i mislim da Beograđani treba da vide gde se popravljaju svi oni kamioni koji održavaju naše ulice  -rekao je Vesić, dodajući da je to možda i najbolja putarska radionica u Srbiji.

Prema njegovim rečima, oni sami popravljaju sve kamione i zaslužuju svaku pohvalu.

- Beograđani treba da znaju da svi kamioni koji se nalaze na ulici izdržavaju da rade po 12 sati upravo zahvaljujući ovim ljudima i mi smo zahvalni "Beograd-putu" na velikom poslu koji je uradio - rekao je Vesić.

On je podsetio da su radnici tog preduzeća dva dana posipali so u gradu, da je posuto više od 600 tona soli i da upravo zahvaljujući preventivnom radu, sneg u nedelju uveče nije ostajao na ulicama.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 18.01.2016. 12:37
Jednostavno je proveriti kakvi su rezultati onih koji su verovali u Nebesku Srbiju i onih koji je poriču. U Nebesku Srbiju verovali su Sveti Sava i Nemanja, Stefan Prvovenčani i Stefan Dečanski, Sveti Milutin i Dragutin, car Dušan i knez Lazar, Karađorđe i Miloš, kralj Petar Karađorđević i njegove vojvode… Poricanje Nebeske Srbije delo je Josipa Broza,A.Vucica,I.Dacica.Razmislite šta je ostalo iza onih, a šta iza ovih.
Ponedeljak 18.01.2016. 12:35
Zemaljsko je za malena carstvo, A nebesko uvek i doveka
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online