Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 19.05.2010.
15:13
Vestionline A

Za ljude od stila: Horizonti Beograda

U elitnom delu glavnog grada, na Dedinju, kupcima su na raspolaganju tri rezidencijalna objekta, građena po najsavremenijim standardima

 Korak više i dalje za ljude sa stilom : Horizonti Beograda
 

Graditelji stambenih objekata sa vizijom budućnosti podigli su u elitnom delu tri rezidencijalna objekta, nazvana "Horizonti Beograda ", koji po svojim kvalitetima i pogodnostima predstavljaju sinonim za život sa stilom, u skladu sa očekivanjima savremenog čoveka.

Beograd još u mnogo čemu zaostaje za svetom, ali kada je u pitanju gradnja stambenih objekata može da se poredi sa najnaprednijim dostignućima ne samo u regionu, nego u celoj Evropi. Na to mesto ga prvenstveno svrstavaju tri rezidencijalna objekta na Dedinju, "Horizonti Beograda", u koje će se prvi stanari useliti već ovog leta.

Budućnost na Dedinju


Ono što "Horizonte" čini jedinstvenim i posebnim, a po kvalitetu bez premca, jeste to što je sa uspehom realizovana ideja projektanata da se stanarima ovih rezidencija omogući najviši kvalitet života, kao iz budućnosti. Vrlo smela futuristička vizija arhitekata i vrhunska tehnologija učinili su "Horizonte" najatraktivnijim stambenim objektima, koji po svojim odlikama iskaču iz okvira ponuđenih nekretnina.

U kućama nove generacije, što "Horizonti Beograda " jesu, primenjena je informatizacija životnog prostora, na način koji ih je učinio naprednijim od postojećih "pametnih kuća" u gradu. Ovaj životni prostor omogućava spokojan, udoban, komforan, zdrav i bezbedan život u harmoniji sa prirodom, a digitalizovan po meri savremenog čoveka. I utoliko olakšan.

 

Sistemom automatizacije unutar objekta primenjena su najsavremenija rešenja rasvete, klimatizacije, ventilacije, a ono što će se kupcima posebno dopasti jeste mogućnost podešavanja temperature u svim prostorija slanjem SMS poruke. I to iz bilo kog mesta na svetu.

Dedinje nije bio slučajan izbor, ideja neimara se podudarila sa vizijom graditelja Belog dvora, koji su za njegovo građenje tražili idealnu lokaciju u gradu. Vremenom, uz Beli dvor, Dedinje je postalo stecište elite, pored kraljevske porodice njega su nastanili ambasadori, diplomate i mnogi ugledni i viđenih ljudi .


"Horizonti" su udaljeni samo sedam minuta od centra grada i pozicionirani su na jedinstvenoj koti Dedinja, sa koje svojim budućim stanarima pružaju pogled na Miljakovačku, Banjičku šumu i vrh Avale. Na ovom mestu se bez prestanka oseća "ruža vetrova". Smešteni su u mirnoj ulici koju ne narušava buka saobraćaja.

Tim stručnjaka zaduženih za gradnju imao je samo jedan, ali veoma precizan zadatak: stvoriti stambeni prostor u kome će život predstavljati zadovoljstvo. Na raspolaganju su im bila sva svetska dostignuća u oblasti tehnologije, građevine i dizajna. Na uloženom novcu nije se štedelo. Birani su prvoklasni materijali od proverenih proizvođača, sa garancijom kvaliteta i po nekoliko decenija.

Život na dugme


Beograd je u "Horizontima" dobio najsolidnije izgrađene rezidencijalne objekte u čijoj izgradnji su ispoštovani svi standardi gradnje, a u estetici i funkcionalnosti otišlo se i korak dalje. Gotovo je nemoguće nabrojati sve posebnosti i pogodnosti ovog stambenog kompleksa.

Dakle, ukoliko razmišljate o unosnoj investiciji u Srbiji ili možda o povratku u domovinu, ako je za vas kultura življenja na prvom mestu, "Horizonti Beograda" su pravi izbor.

 

Kupovinom ovih rezidencija, ne postajete samo vlasnici vrednih nekretnina, kupujete i zadovoljstvo. Ono se očitava u potpunom odsustvu svake brige vezane za stanovanje. O tome vode računa visokodigitalizovani sistemi i danonoćna služba nadzora. Na vama je da uživate u lagodnom životu, u otmenom kraju, sa samo jednim daljinskim upravljačem koji umesto vas vodi računa o svemu.


Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na  011 3614 265, kao i na 011 3614 266. Informacije o rezidencijama u Horizontima Beograda naći ćete i na internet stranici ''Fejsbuk''.

 

Stanari će prilikom preuzimanja ključeva dobiti uputstvo štampano na 150 strana, u kome će po prvi put u domaćoj praksi biti detaljno informisani o svakom kvadratu čiji vlasnici postaju. Sigurno će ih obradovati saznanje da će grejači sa automatskim senzorima čistiti sneg umesto njih, pa će u svako doba prilaz do zgrade biti suv.

Šindlerovim bešumnim liftovima stizaće do poslednjeg, trećeg sprata. Kroz petoslojne zidove vazduh se prirodno ventilira, stakla su punjena argonom, prozori i vrata imaju skrivene šarke, a tu je i centralni usisivač.

Podovi su popločani italijanskom granitnom keramikom nestandardne veličine, a sanitarije su italijanskog dizajna. Udobnosti i komforu doprinose veliki hodnici, garaže i zajedničke prostorije. I na eksterijeru se pažljivo radilo. Tu je veliki broj visokih negovanih sadnica i više od 200 različitih biljnih vrsta, od japanske breze do bambusa.

Na kupcu je samo da odluči da li mu odgovara apartman od 90 kvadrata ili rezidencija od 370. Za sve ostalo pobrinula se " Fenix Group Alfa", koja je postavljenim standardima visoko kvalitetnog stanovanja otišla deceniju ispred vremena.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online