Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 13.11.2015.
16:10
Tanjug A

Vučić na kritike svih odgovara sledeće...

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je kritičarima iz prethodne vlasti da mu ne drže lekcije o patriotizmu, jer aktuelna vlast nijednom nije odustajala od interesa Srbije, ali ni od prijateljstva sa Rusijom i EU.

Tanjug
Vučić: Vidi ko mi drži lekcije o patriotizmu

On je na konferenciji za štampu u Vladi Srbije poručio da nije potrebno da mu drže lekcije o patriotizmu oni za čije vreme je Kosovo dobilo nezavisnost, čije su reakcije na to bile, ne da pomognu narodu, već koji su gledali gde ima džamija kako bi se spalila.

- U moje vreme svega jedna i po zemlja je priznala Kosovo, a u njihovo 103 - naveo je Vučić primetivši da bi, da je odluka o članstvu Kosova u Unesko donošena ranije, Srbija zasigurno izgubila bitku, kao i da se prethodna vlast sigurno ne bi usudila da odgovori na rezoluciju o Srebrenici koja se sprema u UN.

Poruka Borku: U kojoj si ti stranci?

S tim u vezi posebno je pomenuo Borislava Stefanovića, uz opasku da sada i ne zna u kojoj je on stranci, poručivši da ne treba da mu drži pridike o prodaji Telekoma neko iz redova onih koji su tri puta pokušali da prodaju tu kompaniju i koji su loše pregovarali o NIS-u, te napravili loše rezultate na Kosovu.

- O ponižavanju radnika govorite vi koji ste ih uništili, koji ste postali bogati u privatizaciji, a radnike ostavili na ulici. Govorite o onima koji su prvi put spustili nivo nezaposlenosti ispod 20 odsto - poručio je Vučić i i dodao da ga kritikuju oni koji su se šepurili u avionima i pričali o rezolucijama, a onda odustajali od njih.

TV pretplata

Na kritike o TV pretplati, koje su mu odmah sinoć uputili NUNS, NDNV i još neki, odgovorio je da treba konačno da se izjasne šta hoće - da pretplata bude 500 ili 150...

Beograd na đubretu?

- Šta god da uradite ništa ne valja. Najbolje je trebalo da ostavimo đubre koje smo gledali svaki dan na Beogradu na vodi. Ovo što smo uradili je grozno, daj da vratimo da tamo bude javni toalet i da se skupljaju narkomani - naveo je Vučić,

POVEZANE VESTI

Petak 13.11.2015. 16:25
Forever punk I wanna to be forever punk I don't wanna to be a last forever and ever, and never Uvek sam bio sasvim sam niko mi nikad nije rek'o ni "Dobar dan" i kada shvatis bice san
Petak 13.11.2015. 17:56
U pm, pa on se svadja sam sa sobom! Jer on je u stvari radi isto, i gore kao (i) svi prethodnici! Kad bi se suocio sa jednim od nas pao bi brze nego jabuka sa grane! I ne samo to, zavrsio bi u ludari gde mu je mesto odavno!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online