Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 08.10.2015.
14:12
Tanjug A

Vučić: Separatisti u Vojvodini nemaju šanse!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je neminovno da će u narednih nekoliko meseci biti održani izbori u Vojvodini, a spekulacije da će 16. oktobra raspustiti svoj kabinet nazvao je "glupostima".

Tanjug
Vođa: 16. oktobra imam pametnija posla od raspuštanja kabineta i raspisivanja parlamentarnih izbora

- 16. oktobra imam pametnijeg posla - odgovorio je premijer na pitanje novinara da li je tačno da će 16. oktobra raspustiti kabinet i raspisati parlamentarne izbore.

Vučić je rekao da se u medijima pojavljuju svakakve gluposti i da je njegov problem što ne može da stigne da odgovori na sve te gluposti i laži.

- Prvo ću da objasnim šta je moj stav oko svega, a to oko 16. oktobra samo pitam one koji su to smislili da li su to sami smislili ili im je neko pomogao - rekao je Vučić.

Na pitanje u vezi sa napisima u pojedinim medijima da su u Vojvodini sve glasniji zahtevi za stvaranje nove republike, premijer je rekao da želi da umiri građane Srbije koji žive u Vojvodini, poručivši im da od tih suludih i besmislenih ideja nema ništa.

- I samo neka sanjaju šta god hoće i koliko god hoće. Koliko god neko odlagao izbore i vezivao se za fotelju, izbori su neminovni za narednih nekoliko meseci - rekao je Vučić, dodajući da će se onda videti ko javno, a ko tajno podržava ideju separatizma, te zaključio da takvi neće imati šansu na izborima, ni u Vojvodini, ni u drugom delu Srbije.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 08.10.2015. 14:57
Вучићу а дали има већи сепаратиста од тебе .Дај оставку народ не може да те гледа.Потписао си Бриселски споразум чиме си признао Косово као државу.Отворио си прелазе са Косовом.Полажеш цвеће на гробове муслимана а не желиш да идеш на гробове Срба.Зашто не тражиш ослобађање Ратка Младића.Зашто Вучићу кажеш да је Крим Украјински.Зашто не желиш референдум у Републику Српску.Вучићу зашто си положио цвеће на гроб ђинђића.Вучићу народ Србије не жели у фашиистичку ЕУ а ти желиш.Зашто желиш ??? Па зато што си плаћеник Вашингтона.Вучићу кажеш да је Немачка велики пријатељ и савезник Србије.Па чекај бре па Немачка је дала 1992.год. санкције Србији и дозволила је бомбардовање Србије а затим је признала Косово као државу.Вучићу да те посетим да су Немци у Крагујевцу стрељали невине Српске ђаке .Вучићу ти си већи него хитлер и желиш да Срби и Србија нестану.
Četvrtak 08.10.2015. 20:25
Kao što je svojevremeno DOS imao šansu s punim đžepovima dolara,kao što je šipptarija zaposela srpsku zemlju,pa ne znam baš-za mene je ovo zaao glas iz usta zllog čoveka koji svoju zemlju cepa i svom potomstvu zatire korene.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online