Četvrtak 08.10.2015.
14:12
Tanjug

Vučić: Separatisti u Vojvodini nemaju šanse!

Tanjug
Vođa: 16. oktobra imam pametnija posla od raspuštanja kabineta i raspisivanja parlamentarnih izbora

- 16. oktobra imam pametnijeg posla - odgovorio je premijer na pitanje novinara da li je tačno da će 16. oktobra raspustiti kabinet i raspisati parlamentarne izbore.

Vučić je rekao da se u medijima pojavljuju svakakve gluposti i da je njegov problem što ne može da stigne da odgovori na sve te gluposti i laži.

- Prvo ću da objasnim šta je moj stav oko svega, a to oko 16. oktobra samo pitam one koji su to smislili da li su to sami smislili ili im je neko pomogao - rekao je Vučić.

Na pitanje u vezi sa napisima u pojedinim medijima da su u Vojvodini sve glasniji zahtevi za stvaranje nove republike, premijer je rekao da želi da umiri građane Srbije koji žive u Vojvodini, poručivši im da od tih suludih i besmislenih ideja nema ništa.

- I samo neka sanjaju šta god hoće i koliko god hoće. Koliko god neko odlagao izbore i vezivao se za fotelju, izbori su neminovni za narednih nekoliko meseci - rekao je Vučić, dodajući da će se onda videti ko javno, a ko tajno podržava ideju separatizma, te zaključio da takvi neće imati šansu na izborima, ni u Vojvodini, ni u drugom delu Srbije.

2024 © - Vesti online