Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 05.07.2015.
14:58
Tanjug A

Ako niste znali, SNS pravi ekonomski jaku državu

Srpska napredna stranka učiniće sve da od Srbije stvori modernu, ekonomski jaku državu, a Vlada Srbije, predvođena SNS, zalaže se za bolje funkcionisanje preduzeća, saopštila je danas SNS u odgovoru na tvrdnje Demokratske stranke povodom poziva za prikupljanje ponuda za prodaju Telekoma Srbija.

Tanjug
Toliko se trude, a niko to ne vidi

Vlada Srbije, predvođena SNS, zalaže se za bolje funkcionisanje preduzeća, i samo ukoliko se dobije kvalitetna ponuda dobijeni kapital bi se usmerio isključivo na investicije, navodi SNS.

DS je saopštila da je način na koji Vlada Srbije namerava da proda Telekom samo još jedan od dokaza za neznanje i nesposobnost ove vlasti i na štetu je građana.

Pokušaj prodaje najvažnije srpske firme, po uslovima koje je objavila Agencija za privatizaciju pokazuje da ljudi bez škole, sa kupljenim diplomama mogu jedino da otimaju i to oni i rade, tvrdi DS.

- Što se tiče prodaje Telekoma, da podsetimo DS da su oni isti taj Telekom prodavali, bezuspešno, samo da bi pokrili ogroman budžetski deficit, jer su narodne pare trošili i na kupovinu glasova pred izbore, da ne govorimo da su opustošili sva javna preduzeća - navodi SNS.

"Pajtiću, idi bar nekad na posao i zaradi platu"

U saopštenju SNS navodi da će "učiniti sve da od Srbije stvori modernu, ekonomski jaku državu, a Bojana Pajtića molimo, dok je još uvek šef vojvođanskog režima, doduše ne još dugo, da bar nekad ode na posao i zaradi platu, jer ga građani plaćaju iz svog džepa".

- SNS pita DS da li, kada pominju da je nešto na štetu građana, misle na to što (lider DS i predsednik vojvođanske vlade) Bojan Pajtić ništa ne radi, i što nikada nije na svom radnom mestu, ili misle na vreme kada je Bojan Pajtić bio redovniji na svom poslu i po ceo dan i noć smišljao kombinacije kako će opljačkati Razvojnu banku Vojvodine, Fond za razvoj, Fond za kapitalne investicije, pokrajinske robne rezerve... - navodi se u saopštenju.

SNS smatra da "kada već pominjemo investicije, vrhunac bezobrazluka je da se danas jave oni koji su pod plaštom investicija pokrali novac, čak i od dece sa posebnim potrebama, a da ne spominjemo da su uništili Srbiju u svojim pljačkaškim privatizacijama i tajkunsko-političko-kriminalnim kombinacijama".

POVEZANE VESTI

Nedelja 05.07.2015. 19:19
SNS uništava Srbiju .Srbija iz dan u dan je sve više dužnija i sve je veća ne zapošljenost .DOS = SNS
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online