Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 24.04.2015.
12:44
Vestionline, beta.informer.rs A

Posramljeni Šešelj: Vučić ništa od mene nije naučio!

Vojislav Šešelj se oglasio na Tviteru povodom izjave premijera Aleksandra Vučića "da bi bilo smešno kada bi rekao da ništa od Šešelja nije naučio". Šešelj to negira...

Tanjug
Šešelj: O, kakva me bruka i sramota snađoše

Vučić je naime u intervjuu za Nedeljnik primetio da je vođa radikala neuporedivo moćniji od drugih lidera opozicije:

- Ne slažem se s tom politikom, mislim da je prevaziđen, ali smešno mi je da poredim njega i Borka Stefanovića ili Balšu Božovića. Nemojte da se ljutite, to su različite, ne samo političke već i u svakom smislu, kategorije. Naravno, mislim da ta politika ne donosi Srbiji ništa dobro, mislim da nije ni odgovorna ni ozbiljna, ali u ličnom smislu i kao politički takmac je ozbiljniji protivnik - ocenio je Vučić.

Premijer je dodao da ne zna koliko je svojih osobina pokupio od Šešelja:

- Bilo bi smešno da kažem da ništa nisam naučio od njega. Neka ljudi procene, možda neke dobre, a možda i loše stvari. Držim se njih, on je borben čovek!

Šešelju se, međutim, nije naročito dopalo ono što je premijer rekao:

- O, kakva me bruka i sramota snađoše u novom "Nedeljniku" Aleksandar Vučić je izjavio da je od mene nešto naučio. Aman ljudi, ništa mu ne verujte!

Ubrzo je dodao:

- Aleksandar Vučić ništa od mene nije naučio. Politički otac mu je, po sopstvenom priznaju, Tomislav Nikolić. Toma je Vučića svemu naučio - napisao je Šešelj na Tviteru.

A potom je pozvao Vučića na televizijski duel:

- Vučiću, zakaži nam više taj televizijski duel, da vidimo šta je ko od koga naučio. Nećeš me, valjda, pre tog duela izručiti Haškom tribunalu!

POVEZANE VESTI

Petak 24.04.2015. 19:57
Pa donekle jew Šešelj u pravu-sigurno nije učio Vučića da ide u EU da pristupa NATO pakktu,da traži savete od Blera i Šredera,da mu je Nemačka uzor a bratska Rusij neko kome treba okrenuti ledja.Šešelj ga tome nije učio pa prema tome lekcije koje mu je Šešelj dao Vučić je bacio u zapećak i krenuo u sasvim suprotnom pravcu.Prema tome Šešelj je potpuno u pravu kad se odriče svog nekadašnjeg djaka koji je pao na ispitu istine i pravde.
Petak 24.04.2015. 12:57
dosadio si i ti .svaka ti cast za borbu u hagu,ali od tvojih prepucavanja preko socijalnih mreza,lokalnih tv-a..id osadnih konferencija za stampu,srbija i srbski narod nemaju nista!!ne zelis ujedinjenu opoziciju,ne zelis zajednicku borbu..skloni se iz politike omatorio si.i jos kazes da sloba nije izdao,a pre si govrio da jeste.sloba je najveci izda/jnik tu ne mozes nista ti da promenis
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online