Petak 24.04.2015.
12:44
Vestionline, beta.informer.rs

Posramljeni Šešelj: Vučić ništa od mene nije naučio!

Tanjug
Šešelj: O, kakva me bruka i sramota snađoše

Vučić je naime u intervjuu za Nedeljnik primetio da je vođa radikala neuporedivo moćniji od drugih lidera opozicije:

- Ne slažem se s tom politikom, mislim da je prevaziđen, ali smešno mi je da poredim njega i Borka Stefanovića ili Balšu Božovića. Nemojte da se ljutite, to su različite, ne samo političke već i u svakom smislu, kategorije. Naravno, mislim da ta politika ne donosi Srbiji ništa dobro, mislim da nije ni odgovorna ni ozbiljna, ali u ličnom smislu i kao politički takmac je ozbiljniji protivnik - ocenio je Vučić.

Premijer je dodao da ne zna koliko je svojih osobina pokupio od Šešelja:

- Bilo bi smešno da kažem da ništa nisam naučio od njega. Neka ljudi procene, možda neke dobre, a možda i loše stvari. Držim se njih, on je borben čovek!

Šešelju se, međutim, nije naročito dopalo ono što je premijer rekao:

- O, kakva me bruka i sramota snađoše u novom "Nedeljniku" Aleksandar Vučić je izjavio da je od mene nešto naučio. Aman ljudi, ništa mu ne verujte!

Ubrzo je dodao:

- Aleksandar Vučić ništa od mene nije naučio. Politički otac mu je, po sopstvenom priznaju, Tomislav Nikolić. Toma je Vučića svemu naučio - napisao je Šešelj na Tviteru.

A potom je pozvao Vučića na televizijski duel:

- Vučiću, zakaži nam više taj televizijski duel, da vidimo šta je ko od koga naučio. Nećeš me, valjda, pre tog duela izručiti Haškom tribunalu!

2024 © - Vesti online