Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 12.04.2015.
13:41
tanjug A

"Srbija koju vodi Vučić je na dobrom putu"

U prvoj godini rada Skupštine Srbije i Vlade Srbije urađeno je dosta, a do kraja mandata uspećemo da ispunimo cilj da Srbija postane politički i ekonomski stabilna zemlja, poručila je predsednica republičkog parlamenta Maja Gojković.

Tanjug
Vučić je prvi premijer koji nije zabio glavu pred problemima: Maja Gojković

Gojković u intervjuu Tanjugu kaže da je ubeđena da je Srbija koju vodi premijer Aleksandar Vučić na dobrom i sigurnom putu, ali da je isto tako ubeđena da i građani Srbije to vide.
 

- Vučić je prvi premijer koji nije sklonio glavu pred problemima i rekao - ajde malo da vladam, a da mi neko drugi rešava probleme. To nije lak put i to nije put dodvoravanja građanima, ali sam ubeđena da je to pravi put i da većina građana to prepoznaje i da će pri kraju mandata vlade reći da je vredelo štedeti i preći malo teži put da bi zaključili da je Srbija na dobrom putu. Ubeđena sam da je Srbija koju vodi Vučić zaista na dobrom i sigurnom putu - istakla je Gojković.

Kaže i da ne vidi nikog ko bi sa tolikom energijom i tolikom posvećenošću poboljšanju života u Srbiji mogao da zameni Vučića na premijerskom mestu.

- Ne vidim ko bi mogao da ga zameni kao čoveka koji zaista, iskreno, želi promene u ovoj državi na bolje, želi da vidi Srbiju kao deo EU, kao nekog ko ima prijatelje širom sveta i dobru saradnju, kao nekog ko se zaista trudi da svi u našem okruženju poštuju Srbiju, koji štiti interese građana i koji želi da od ove zemlje napravi najpovoljnije mesto za život u svakom smislu - bezbednosnom, ekonomskom i političkom - komentarisala je Gojković izjavu premijera da je u okviru rekonstrukcije vlade moguća i promena premijera.

Dodala je, međutim, da će podržati svaku odluku premijera u vezi sa rekonstrukcijom, ali da je protiv promene na čelu vlade.

Uporedivši rekonstrukciju sa sportskom utakmicom, Gojković je rekla da kada gledamo utakmicu ne možemo da kažemo da je neko u prvi tim izveo nekog ko to nije zaslužio, jer svi su zaslužili da igraju u prvom timu, ali da neko mora deo utakmice da provede i na klupi, pa da posle uđe kako bi tim igrao još bolje.

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.04.2015. 14:03
... na dobrom putu da je više nema.
Nedelja 12.04.2015. 14:05
То исто говори он за себе! Све за "бољи живот" грађана, а он ко бубрег у лоју и са Београдом на води! Демагози на сцени забављају док се оне стари раде у позадини! Из-дајство у пуном сјају, то је једино што видимо!
Nedelja 12.04.2015. 14:38
Na dobrom putu...GDE? Ili, kako bi to jednostavnije rekli: "Gospodo, na ivici smo provalije. Sada treba napraviti odlucni korak - NAPRED!"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online