Nedelja 12.04.2015.
13:41
tanjug

"Srbija koju vodi Vučić je na dobrom putu"

Tanjug
Vučić je prvi premijer koji nije zabio glavu pred problemima: Maja Gojković

Gojković u intervjuu Tanjugu kaže da je ubeđena da je Srbija koju vodi premijer Aleksandar Vučić na dobrom i sigurnom putu, ali da je isto tako ubeđena da i građani Srbije to vide.
 

- Vučić je prvi premijer koji nije sklonio glavu pred problemima i rekao - ajde malo da vladam, a da mi neko drugi rešava probleme. To nije lak put i to nije put dodvoravanja građanima, ali sam ubeđena da je to pravi put i da većina građana to prepoznaje i da će pri kraju mandata vlade reći da je vredelo štedeti i preći malo teži put da bi zaključili da je Srbija na dobrom putu. Ubeđena sam da je Srbija koju vodi Vučić zaista na dobrom i sigurnom putu - istakla je Gojković.

Kaže i da ne vidi nikog ko bi sa tolikom energijom i tolikom posvećenošću poboljšanju života u Srbiji mogao da zameni Vučića na premijerskom mestu.

- Ne vidim ko bi mogao da ga zameni kao čoveka koji zaista, iskreno, želi promene u ovoj državi na bolje, želi da vidi Srbiju kao deo EU, kao nekog ko ima prijatelje širom sveta i dobru saradnju, kao nekog ko se zaista trudi da svi u našem okruženju poštuju Srbiju, koji štiti interese građana i koji želi da od ove zemlje napravi najpovoljnije mesto za život u svakom smislu - bezbednosnom, ekonomskom i političkom - komentarisala je Gojković izjavu premijera da je u okviru rekonstrukcije vlade moguća i promena premijera.

Dodala je, međutim, da će podržati svaku odluku premijera u vezi sa rekonstrukcijom, ali da je protiv promene na čelu vlade.

Uporedivši rekonstrukciju sa sportskom utakmicom, Gojković je rekla da kada gledamo utakmicu ne možemo da kažemo da je neko u prvi tim izveo nekog ko to nije zaslužio, jer svi su zaslužili da igraju u prvom timu, ali da neko mora deo utakmice da provede i na klupi, pa da posle uđe kako bi tim igrao još bolje.

2024 © - Vesti online