Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 20.03.2015.
15:59
Srna A

Mogerini ide u Prištinu pa u Beograd

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini posetiće naredne sedmice Beograd i Prištinu, što će biti njena prva poseta Srbiji od kada je preuzela dužnost visokog predstavnika.

Tanjug
Razgovaraće o novim koracima Beograda i Prištine na evropskom putu, ali i o njihovom odnosu: Mogerini

Mogerinijeva će boraviti u Prištini 26. marta, a sutradan će doputovati u Beograd, navodi se u saopštenju objavljenom u Briselu.

Ona je saopštila da se Srbija i samoproglašeno Kosovo suočavaju sa "značajnim izazovima, posebno kada je reč o ekonomskim, socijalnim i političkim reformama" koje su odgovor na očekivanja naroda, kao i u kontekstu "daljih koraka ka sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa".
 
Mogerinijeva je navela da će tokom posete razgovarati o novim koracima Beograda i Prištine na evropskom putu i u provođenju sporazuma postignutih sa EU o normalizaciju njihovih odnosa.
 
Ona će u Beogradu razgovarati sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, premijerom Aleksandrom Vučićem i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.
 
U Prištini će se sastati sa predsednikom samoproglašenog Kosova Atifetom Jahjagom, premijerom Isom Mustafom i ministrom spoljnih poslova Hašimom Tačijem, kao i sa predstavnicima srpske zajednice na Kosovu i Metohiji.

POVEZANE VESTI

Petak 20.03.2015. 16:16
Najbolje je da ostaneš gdje jesi, jer takva pamet riskira da bude zarazna.....
Petak 20.03.2015. 17:54
E samo još ti nisi špartala ovim prostorima.Na,kazo!
Petak 20.03.2015. 16:13
E da znate mogerini, ne ide dzabe...........Nego Nezasita Je...........I trazi Sve Sta joj Se moze Pruzit i da joj se Daje.............Mnogo gladna je............Nezasita Italijanka Zabarka...............Kara se sa svima-ljudima-zivotinjama...........Cak sa razrusenom infrastrukturom Balkana............Al o tome posle prvo da razmotrimo mentalni sklop...........Lezbejke-narko-nekrofiljijansake..........Znamo zvuci komplikovano samo medicinski slucaj montegrini zahteva Doktora da joj diagnosticira Bolest koja se u njoj " Sunja "...........Ona je vjerovatno i posednuta od djavola.........Ko prvo je moramo vezati, na stolicu na kojoj strci sprava zvana " plug ".....na prevodu znaci cekic gumeni bez drske.........E sa time se rga njena vaggina do orgazma.............onda se uzima uzrok i salje se u vatikan radi testiranja na djavolije viruse i bakterije............posle toga ide u sobu sa papom koji strucno uz pomoc sestara" Lize montegrini do nesvesti..............i pita je " kad si pocela da se karas "? Da se nastavi......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online