Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 17.11.2014.
13:24
Beta A

Vučić traži pomoć od Nemačke

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić zatražio je od Nemačke pomoć u razvoju Srbije.

S umiljatim (i stidnim) osmehom zatražio pomoć
 

"Mi tražimo da nam Nemačka pomogne da razvijemo svoju zemlju i da od njih naučimo mnoge stvari. Cilj Srbije je da naši građani rade naporno i teško i da poštuju pravila, i tada ćemo biti uspešna i moderna zemlja", rekao je Vučić posle razgovora u Beogradu s nemačkim vicekancelarom i ministrom ekonomije Zigmarom Gabrijelom.

Vučić je podsetio da je Nemačka najvažniji politički i ekonomski partner Srbije.

"Danas je važan dan za Srbiju, došlo je 40 velikih nemačkih kompanija zainteresovanih za ulaganje u Srbiju. Vicekancelar mi je rekao da je veliko interesovanje nemačkih kompanija za ulaganje u Srbiju", rekao je Vučić.

Predsednik vlade je naveo da je zadatak Srbije da upostavi bolje uslove za poslovanje i ponovio da su započete velike i značajne reforme.

"Moramo još mnogo da uradimo, Zakon o planiranju i izgradnji, rešavanje problema u javnoj administraciji i više odgovornosti i ozbiljnosti u razgovoru sa investitorima", rekao je Vučić i dodao da su nemački investitori izneli konkretne predloge za poboljšanje poslovnog okruženja i primedbe na ponašanje administrativnog aparata u Srbiji.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 17.11.2014. 13:29
Vučić dobija pomoć od Fašista poslati će mu BABA Ramu.
Ponedeljak 17.11.2014. 14:15
Vučić je podsetio da je Nemačka najvažniji politički i ekonomski partner Srbije. "Danas je važan dan za Srbiju, došlo je 40 velikih nemačkih kompanija zainteresovanih za ulaganje u Srbiju. Vicekancelar mi je rekao da je veliko interesovanje nemačkih kompanija za ulaganje u Srbiju", rekao je Vučić. Pored svega toga, njena vojna sila je na privremeno okupiranoj srpskoj zemlji ! To što je tebi tata šiptar, pa si zaboravio na KiM, ostali Srbi nisu ! Neko ko nas je pobio 1/3 1914-1918, 1941-1945, neko ko je razbio YU i ostavio 2 miliona Srba u nekoj tuđoj zemlji, koji nas je bombardovao, okupirao i ne prestaje da nas ucjenjuje, šipac naziva najvažnijim političkim partnerom !
Ponedeljak 17.11.2014. 13:40
Lazovi, nista od firmi nece da dodje u Srbiju, osim porodicnog biznisa preko pristupnih fondova. Jeftini pokusaji. Razlictia forma od ostalih juznoevropskih, ali cilj isti. Na njihovu zalost, nece moci narodu da dalje mazu med oko usta, revolucija stize svuida. Alaramirani su Nemci da bi ovaj puta mogli da nestanu. EAU postuje germanskokeltsku kulturu. Srbija nije deo iste. Svako svojem domu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online