Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
36
Ponedeljak 27.10.2014.
07:41
D. N. Petrović - Vesti A

Četnici spremaju "desant" na Aćifa

Taman što su svi u Novom Pazaru odahnuli, jer je policija sprečila dolazak četnika u ovaj grad i obračune sa ovdašnjim "braniocima", četnički komandant Bratislav Živković, koji se nedavno vratio sa ratišta u Ukrajini, najavio je nove akcije u Novom Pazaru.

Po šumama i gorama do Pazara: Bratislav Živković ubuduće izbegava policiju
 

- Ostajemo dosledni u svojim akcijama i u narednih dva, tri ili šest meseci uklonićemo tablu sa likom Aćif efendije u Novom Pazaru. Ovim putem pozivamo policiju da skine ploču šiptarskom zlikovcu Aćifu Hadžiahmetoviću, u suprotnom skinućemo je mi, ali ovoga puta ne javno već tajnom četničkom akcijom. Pre ili kasnije Aćifova ploča na šetalištu u Novom Pazaru biće uklonjena - napisao je Živković na svom Fejsbuk profilu, što su odmah preneli bošnjački portali u Novom Pazaru.


Živković je objasnio zašto je došlo do neuspeha akcije šetnje po Novom Pazaru.


- Poslali smo poziv svim nacionalnim pokretima i udruženjima da svi odemo zajedno u Novi Pazar i pokažemo da samo sloga Srbina spasava. Svi su odgovorili na poruke, ali nijedan lider, vođa, vojvoda i nacionalista nije bio spreman da krene tamo gde će, kako su tvrdili, "da nas pobiju" - piše Živković i objašnjava:


- Plan je bio da se udarna grupa probije do Novog Pazara, a da ostali zavaraju trag i drugim putevima dođu u ovaj grad. Nažalost, auto iz Crne Gore zaustavljen je na samom polasku, kombi iz Republike Srpske držan je na graničnom prelazu do deset sati. Zamenik komandanta Zoran Arnejić i beogradska grupa držani su u SUP-u na informativnom razgovoru. Severna (severni Kosmet) i kopaonička grupa su presretnute i vraćene, i mi iz udarne grupe sačekani smo kod Kraljeva i pod pretnjom hapšenja vraćeni nazad - ističe Živković.
 

Blefiranje

Bošnjački mediji u Novom Pazaru tvrde da "pijani" Bratislav Živković blefira javnost u Srbiji i da mu je glavni cilj da najavom akcija u Novom Pazaru pridobije naklonost i novac četničkih organizacija u dijaspori. Ovi mediji tvrde da je Živković već uzeo puno novca za šetnju po Novom Pazaru i da je sve namešteno da bude vraćen. Bošnjački mediji tvrde da su ga "svi otkačili", da su njegove pretnje u prvi mah (zbog Ukrajine) shvatane ozbiljno, a da ga se sada više niko ne plaši.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 27.10.2014. 08:01
Rat je davno zavrsio a mi smo izgubili ,moras da se zalis upravi vodovoda.
Ponedeljak 27.10.2014. 08:07
Sto se table tice fasisti,glavni krivac je covek koji ,,bolesno laze,,g.Vucic,koji je jos pre dve godine rekao da ce ukloniti tablu,toliko o tome koliko drzi rec Vucic.Djon obraz,pljuni pa zalepi,toliko o karakteru premijera i laznim obecanjim njegovim.Jedino sto je obecao i uradio je veleizdajnicki Briselski sporazum,distanciranje od RS,i smanjenje plata i penzija.A hapsenje politicara lopova,biznismena,bolji zivot naroda 2014g kako je govorio 2012g,to je sve zaboravio.
Ponedeljak 27.10.2014. 08:01
+SRBIJA JE VECNA DOK IMA LJUDE KO BRATISLAVA ZIVKOVICA+
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online