Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
36
Ponedeljak 27.10.2014.
07:41
D. N. Petrović - Vesti A
Taman što su svi u Novom Pazaru odahnuli, jer je policija sprečila dolazak četnika u ovaj grad i obračune sa ovdašnjim "braniocima", četnički komandant Bratislav Živković, koji se nedavno vratio sa ratišta u Ukrajini, najavio je nove akcije u Novom Pazaru.
Ponedeljak 27.10.2014.08:01
Rat je davno zavrsio a mi smo izgubili ,moras da se zalis upravi vodovoda.
Ponedeljak 27.10.2014.09:10
Bojim se da ovi što sebe nazivaju ČETNICIMA nisu ništa drugo do SKUP JAJARA KOJI RADE U SARADNJI SA VUČIĆEVIM BANDITIMA NA ZAMAJAVANJU NARODA .
Ponedeljak 27.10.2014.09:41
Brate gola govna . Da su hteli nešto da "odrade" otišli bi ZAVRŠILI POSAO I ONDA UZ VIDEO MATERIJAL I SLIKE SA LICA MESTA OBJAVILI DA SU URADILI TO I TO . OVAKO GOVNARI SE "SVAĐAJU" SA BALIJAMA PREKO MEDIJA . SMEŠNO .
Ponedeljak 27.10.2014.11:36
Ma ja bih svejedno porucijo balijama da su gotovi od Cetnika prosli pute su se usrali i prali usrane guzice i gace 15 dana a ovaj puta je moguce da se obistini drzte se balije neko mora da vam spusti rogove koje ste jako podigli i dobro se ponadajte da je to blefiranje ja u to ne verujem da je blefiranje (NAPRED CETNICI KUKU VAMA BALIJE OVOG PUTA STE GOTOVI)
Ponedeljak 27.10.2014.14:07
Nije ni ostatak Srbije ništa bolji..., svi bi nešto da neko drugi uradi..., a oni da prepričavaju ! Mi smo mentalno, nacionalno i kako god hoćeš obična crna rupa na karti balkana ! Od jedinog naroda sa historijom, sami smo sebe sveli na šibicanere !
Ponedeljak 27.10.2014.08:13
BALKANSKI RAT BR2 MORA DA SE DESI BOLJE SAD NO KASNIJE..........OD IZDAJNICKO-MAJDANSKOG 5 OKT. DO DANAS CELOKUPNA IZDAJA I UZALUDNI GLUPI PUT PREMA USTASKO-NACISTICKOM EVROBSKOM ZAGADJENOM UNIJOM BI SE SPRECIJO-NEUTRALISALI BI BRISELSKI SPORAZUM A IZDAJICE DOS-OVSKE I KVAZI PATRIOTE BI NESTALI..............RAT BI OCISTIJO SLJAM KOJI SE SKUPIJO PREKO NOCI.............SVETU METOHIJU BI VRATILI..........NEK BUDE RATA " OVO JE NAJBOLJI TRENUTAK "...................SVI SIROMASNI-GLADUJU-IZBACUJU IH IZ STANOVA-LAZ-OBMANA- A RAZLIKA U DRUSTVU NEVIDJENA SUPERBOGATI I SUPERSIROMASNI............SKUPILI BI MILIONE VOJNIKA.........
Ponedeljak 27.10.2014.08:05
ZASTO IH PUTIN NE POTPOMOGNE I NAORUZA ????? Rekoh ja da je Putin isti Jeljcin iako je Rusija politicki,ekonomski, vojno,,, mnogo jaca danas nego u vreme Jeljcina.Jeljcin je bio u 100 puta tezoj situaciji od Putina (nasledjen tezak balast od Gorbacova) . Za Jeljcina se nikad nije naslo reci opravdanja ! Kako opravdati poteze Putina - kada je Srbija u pitanju ???
Ponedeljak 27.10.2014.11:07
Ko se tebi nakazo obraća? U tom pudingu između ušiju nemaš ništa ljucko i časno. Samo mržnju koju ti je pedofil iz vatikana izdrka u glavu.
Ponedeljak 27.10.2014.08:07
Sto se table tice fasisti,glavni krivac je covek koji ,,bolesno laze,,g.Vucic,koji je jos pre dve godine rekao da ce ukloniti tablu,toliko o tome koliko drzi rec Vucic.Djon obraz,pljuni pa zalepi,toliko o karakteru premijera i laznim obecanjim njegovim.Jedino sto je obecao i uradio je veleizdajnicki Briselski sporazum,distanciranje od RS,i smanjenje plata i penzija.A hapsenje politicara lopova,biznismena,bolji zivot naroda 2014g kako je govorio 2012g,to je sve zaboravio.
Ponedeljak 27.10.2014.08:43
To se radi diskretno, a ne najavljuješ preko novina.jer posle opet ispadnete smešni, kad ništa ne uradite
Ponedeljak 27.10.2014.13:52
Тихо и полако, диверзантска акција, а не ко Аљек Драмосер - у новине па цео свет да види и да чује. Постадоше ови четници медијске личности, више их виђамо по новинама него Вучићија.
Ponedeljak 27.10.2014.08:51
Потребан је марш на Београд, а не на Нови Пазар. Док не "падне" Београд, Србија неће бити слободна, а Београд није српски град од 1918. Напротив, то је престоница из које се води искључиво антисрпска политика већ скоро 100 година. Срби се морају обрачунати са српским олошем у Београду. После тога, лако ће се обрачунати са потурицам и Шиптарима.
Ponedeljak 27.10.2014.10:48
Тренутно, од марионетске и криминалне власти која води антисрпску политику у складу са интересима Вашингтона и Брисела. Не, у Србији не постоји ни један политичар "демократије" који је "поштен". То је немогуће. Они су непоштени по дефиницији. Не само у Србији. Коме га предати? Уистину, крајње је време да се Срби у вези са тим организују и договоре. Имали су времена од 1918. Хоћемо ли да Београд буде престоница српске државе или легло српских одрода који целој нацији раде о глави?
Ponedeljak 27.10.2014.14:12
Ako ste vi STVARNO Vlada Čeleketić - molio bih vas da se javite Milanu Milenkoviću sa internet radia - "snaganaroda.rs" ? Voleli bi da vas čuju neki ljudi tamo ?
Ponedeljak 27.10.2014.10:17
Srbija se pretvorila u karikaturu od drzave kad dopusta da neprijatelji drzave postavljaju spomenike zlocimcima koji su ubijali Srpski narod a da ne reaguje,a kad to nekome zasmeta onda se stavlja u zastitu lika i djela zlocinaca Srpskog naroda.Sigurno je Srbija najsmjesnija zemlja na svijetu i nije ni cudo da se svi sprdaju sa njom.
Ponedeljak 27.10.2014.10:18
Tajne akcije, udarna grupa, zavarati trag,..... kakva budala. Od sve ove price i bulaznjenja samo se uspije popiti par kila rakije i to je to.
Ponedeljak 27.10.2014.10:34
Cetnici iz Dr.sv.rata su samo pozajmili ime a ovi gore rekao bih - ni to. Pravi cetnicki odredi su formirani u vreme Srpsko-turskih ratova u XIX veku i cinili su elitu Srpske vojske. Neki od njihovih komandanata su skolovani u vojnim skolama u Francuskoj, Rusiji i Nemackoj i poznavali u to vreme borilacke vestine i tajne oruzanih akcija iza neprijateljskih linija. Ovi gore bi trebali da izvrse desant na Beograd ako su patriote. Beograd od 1903 godine nije srpski. Njega tada naseljavaju agenti stranih sluzbi tzv dinastija Karadjordjevic, familija koja kroz ceo XIX i XX vek sluzi engleskim interesima. Englezi ce nastaviti da vladaju kroz komunisticku vlast i danas kroz ovu post-komunisticku.
Ponedeljak 27.10.2014.11:01
Četnici iz DRr. sv. rata su jedinice koje su ponovno formirane 39te godine i ušle su u aktivni sastav vojske. Kasnije im se pridružuju novo formirane jedinice na čitavoj okupiranoj teritoriji . PS. Jeli neko od komentatora bio u NOVORUSIJI i jeli neko od vas BRAĆO nešto konkretno poduzeo da bi omalovažio BRAĆU koi su bar nešto pokušali. Znate li da sam JA ovdje na portalu sposoban sam da se obračunam sa svim balijama. Malo teže ide u praksi.
Ponedeljak 27.10.2014.23:13
Mislim da gresis. Cak ni 'novoformirane jedinice' kakvim ih nazivas nisu zvanicno bile cetnicke, nego ih je narod tako zvao. One su se zvale JVuO to jest Jugoslovenska vojska u otadzbini i u ustav su unesene 1940 a trebale su da dejstvuju u slucaju rata ili gradjanskog rata. Nisam siguran da sam razumeo nastavak tvog komentara ali ne vidim zasto bi bilo ko pokusavao nesto sa cim se ne slaze. To sto se ti slazes sa tim ipak nije dovoljan razlog. Obracunom sa 'balijama' bi se ustvari obracunavao sa srpskim drzavnim vrhom koji im je dozvolio dizanje spomenika fasisti i srboubici a ako vec zelis da se obracunas sa drzavnim vrhom onda valja otici u Beograd gde se on i nalazi. Ne zameri ako gresim
Ponedeljak 27.10.2014.12:06
Zaustavljena jagnjeca brigada i njen vodja, samozvani cetnnik po sluzbenoj duznosti Bratislav Zivkovic u nedostatku pempersa nije smeu u N. Pazar. Ali se ponovo obraca svojoj vernoj bratiji i to preko FB. kanala i obecava da ce da skine Acif efendijinu tablu u N. Pazaru, cudno da to nije uradio prilikom setnje, nego se ponovo izlaze trosku i putu. E moj Bratislave, da su takvi balavanderi oslobodjali Srbiju jos bi mi pod turcima bili. Za tako nesto treba imati srce, a vama samoproklamovanim cetnicima, pitarskoj brigadi to nedostaje imate srce ko pauk muda. Niti vas ko slusa niti smatra ozbiljnim ciniocima. Razbic vas Srbi u N. Pazaru, koji vas nazivaju jednim obicnim manipulatorom.
Ponedeljak 27.10.2014.12:18
Jado ajde se ti isprsi i uradi to umjesto da blatiš drge. PS. Srbi u N.P. se plaše incidenata jer znaju da ih vlast i takvi kao ti nećete zaštititi a oni su tamo u manjini.
Ponedeljak 27.10.2014.13:58
Ne treba prizivati đavola.Šta im smeta tabla Aćif efendije kad ionako Srbijom špartaju i određuju joj pravila igr kojekakve efendije sa zapada.Koja je razlika.jadan smo mi narod-prepušten sam sebi,bez pravog kormila lutamo po bespuću.
Ponedeljak 27.10.2014.16:14
...hvala Bogu da su se Cetnic povukli, inace u Bg bi bilo veliko slavlje jer bi NATO izvrsio invaziju srbije, gde bi srbskoj vladi obezbedili da i dalje cepka srbsku rodnu grudu. ...Provokacija profasita na taj deo srbije, nije zabadava namenjena ocepljenje od maticu srbije, nego da otvore rat pa da nas NATO ponovo bombarduje osiromasenim uraniju, najboli nacin ograditi se nasilja izici na ulicu i svrgnuti prozapdne jajare.
Ponedeljak 27.10.2014.16:30
...pitanje za Tomu Nikolica, Vucica i Cacica, ako je u Srbiju demortaija zasto onda imate, napomenut ce vam obezbedjenaj koja srbiju kostaju vise neko godisnji budjet?. ...1) armija... 2) milicija-policija,nepoznato ime... 3) djanarmi, a kad je u pitanju srba na KiM pomenuta obezbedjena,osim kada je u pitanju protest obezbedjenje vladajuci lideri, nema ih nigde. obezbedjanje za ovlascena lica koji se vozakaju sa drzanim audija, ne dolazi u gore pitanja...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)