Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 05.08.2014.
12:09
Srna A

Rusija Srbiji: Nismo se juče upoznali da jedni drugima okrenemo leđa

Predsednik Komiteta za socijalnu politiku Saveta Ruske Federacije Valerij Rjazanski rekao je da Srbija ne bi trebalo da uvodi sankcije Rusiji jer bi zbog toga platila visoku cenu.

Srbija bi izgubila više nego Rusija u slučaju sankcija
 

"Sankcijama bi Srbija mnogo više izgubila nego Rusija. O tome treba voditi računa. Nismo se juče upoznali da jedni drugima okrenemo leđa", rekao je Rjazanski za beogradske Naše novine od utorka.

Na konstataciju da je Srbija pod pritiskom Zapada da uvede sankcije Rusiji, on je kazao da "nijedna zemlja ne bi trebalo da izgubi svoje dostojanstvo".

"Mislim da naše veze nisu jednostruke, naše veze su mnogovekovne i na mnogim poljima. Imamo zajedničke istoriju, kulturu, običaje, imamo isti genetski kod", rekao je ruski zvaničnik.

Prema njegovim rečima, nemoralno je da se tragedija obaranja civilnog aviona iznad istočne Ukrajine i smrt oko 300 putnika malezijskog avioprevoznika koristi u političke svrhe i za optuživanje Rusije.

"Ova situacija mora da se analizira maksimalno detaljno i da se daju i pronađu objektivni uzroci nesreće. Svaku objektivnu informaciju koju je imala, Rusija je obelodanila, sve je dostupno javnosti i ekspertima. Voleo bih da završnu tačku stave stručnjaci, a nepolitika", rekao je Rjazanski.

POVEZANE VESTI

Utorak 05.08.2014. 12:27
Lobiranje je sotonski mehanizam; Hristos zahtjeva da budeš na onoj strani koja je u pravu! Neznabošci vladaju i sude svjetom, zato se i bore za podršku; ako si u pravu onda sam obavezan da budem na tvojoj strani, ako nisi u pravu onda sam obavezan da budem protiv tebe! Svjet ne poznaje Moralni Zakon zato je tolika pometnja i haos. Sveštenici i političari najmanje poznaju Moralni Zakon; ovo važi za ceo svjet.
Utorak 05.08.2014. 14:51
Zalosno da mnogo Rusa izjednacuje izdajnicku vlast sa narodom Srbije. U svakom slucaju ne podrzavam ovu izdajnicku vlast, a i poteze koje povlaci u vezi evropske unije. Ako se narod uzprotivi i pobuni, rado cu ga podrzati u svakom smislu.
Utorak 05.08.2014. 14:51
Zalosno da mnogo Rusa izjednacuje izdajnicku vlast sa narodom Srbije. U svakom slucaju ne podrzavam ovu izdajnicku vlast, a i poteze koje povlaci u vezi evropske unije. Ako se narod uzprotivi i pobuni, rado cu ga podrzati u svakom smislu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online