Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 27.07.2014.
11:34
Beta A

DSS: Katastrofalan dvogodišnji učinak vlasti

Demokratska stranka Srbije (DS S) ocenila je danas da je dvogodišnji učinak aktuelne vlasti katastrofalan i da se nastavlja, kako se navodi, pogubna politika koju je vodila Demokratska stranka.

Vlast se odrekkla Srba na Kosovu i Metohiji: DSS
 

DS S u saopštenju podseća da je pre tačno dve godine, 27. jula 2012. godine, izabrana vlada Srpske napredne stranke, u "sadejstvu" s koalicijom okupljenom oko SPS-a, koja je rekonstruisana u dva navrata - 2013. i posle izbora 2014. Godine.

"Protekle dve godine s nesmanjenim entuzijazmom je nastavljena po Srbiju pogubna evrofanatična politika kakvu je vodila Demokratska stranka", smatra DSS.

Ukazuje se i da suprotno izbornim obećanjima, kao i odlukama Ustavnog suda, sporazumi Beograda i Prištine nisu poništeni, a ugašene susrpske institucije na Kosovu i Metohiji i priznate institucije samoproglašene "Republike Kosova".

"Time je faktički od strane srpske vlasti priznata ova NATO-mafijaška tvorevina, a Srbi na Kosovu i Metohiji kojih se aktuelna vlast odrekla i izbacila iz Srbije, prepušteni su na milost i nemilost onima kojima je cilj da uz podršku Evropske unije Kosovo i Metohiju etnički očiste", ocenjuje ta stranka.

DS S je ukazao da se u protekle dve godine ekonomska situacija pogoršala, a kako se ocenjuje, nema boljitka ni u zdravsktvu, kulturi ili obrazovanju, a da je loše stanje i u medijima.

"Stanje u medijima dovoljno karakteriše činjenica da je jednostavno otvoreno pismo DS S upućeno Vladi Srbije prvog dana po emitovanju potpuno bojkotovano od strane novinskih agencija, štampanih i elektronskih medija", navedeno je u saopštenju.

POVEZANE VESTI

Nedelja 27.07.2014. 11:41
REALNO narod je rekao šta misli o DSS . Pošto je po ko zna koji put NAROD NEPOREŠIVO IZABRAO DUŠMANE DA GA VODE NEKA UŽIVAJU U SVOM IZBORU . POVEROVALI SU ŠPIJUNIMA I IZDAJNICIMA SADA TRPITE I CRKNITE . TO VAM VUČIĆ PORUČUJE .
Nedelja 27.07.2014. 13:11
Ovde prolaze slatkorečivi izdajnici, tako je bilo kroz istoriju srpskog naroda, šteta što ovako uman, častan i pošten lider kao Koštunica ostaje neshvaćen, a svemogući sve popularniji...to dovoljno govori o nama, neka nam je Bog u pomoći...
Nedelja 27.07.2014. 12:25
Kostunica je imao svoju sansu, nije je iskoristio. Kostunica je previse mek, neinformisan i neupucen a nedovoljno odlucan i samouveren. Postoje i neke meni sumjive stvari u vezi sa kostunicom i DSS-om koje su dovoljne da nikad ne bi glasao za njega. I ako je istina da sadasnja vlast nije ucinila nista dobro a ucinila je mnogo losih stvari, i ako se slazem sa njihovim kritikama opet imam utisak da je ta kritika nedovoljno jaka i da je DSS lazna opozicija. Jednostavno DSS mi izgleda kao pas koji laje ali ne ujeda i apsolutno nemam utisak da DSS ima snagu da se suprotstavi sadasnjoj vlasti i briselskovasingtonskim okupartorima kao i da povede i ujedini srpski narod.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online