Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 31.05.2014.
08:54
danas.rs A

''DS prvo hteo da sarađuje sa Vučićem, a onda je postao diktator''

Predsednik Nove demokratske stranke Boris Tadić je, povodom saradnje Fondacije Zoran Đinđić, koju vodi Ružica Đinđić, sa premijerom Aleksandrom Vučićem i aktuelnom vladom, ocenio da DS ''nije jedinstvena čak ni u zaokretima u mišljenju''.

DS nije jedinstvena ni u ''zaokretima mišljenja'': Boris Tadić
 

Tadić kaže za ''Danas'' da mu, s obzirom na “manir naglih zaokreta u stavovima današnje DS, objašnjivih jedino usmerenošću ka ličnim političkim i finansijskim interesima njenih čelnika”, ni ova saradnja fondacije na čijem čelu je Ružica Đinđić nije čudna.

Pročitajte još:

* Ko će biti predsednik DS-a: Đilas ili Pajtić?

* Tadić o ulogama Nikolića, Vučića i Dačića u poplavama

* Tadić: Nadrljao sam zbog Đilasa i Pajtića; DS: Žalosno je šta Tadić priča

''Od moga stava o ovoj saradnji važnije je koji je stav DS, čiji je Ružica Đinđić izabrani član Predsednistva, kao i kandidata za predsednika te stranke Bojana Pajtića i Dragana Đilasa'', kaže Tadić.


''Posle gubitka izbora prvo su bili za tesnu saradnju sa Vučićem, a onda, pošto je Đilas smenjen s mesta gradonačelnika, Vučić je za njih postao diktator. Ako članica Predsedništva DS Ružica Đinđić danas naziva Aleksandra Vučića naslednikom Zorana Đinđića i ostvaruje saradnju s njim, to pokazuje da DS nije jedinstvena čak ni u zaokretima u mišljenju'', smatra Tadić.


Tadić je rekao i da ga zabavlja posmatranje ''ove predstave, specifične po brzini kojom isti glumci menjaju različite uloge, i to najčešće sasvim suprotne''.


''Fascinantna je njihova veština besprekornog igranja različitih uloga, samo, nažalost, građani od izmeštanja političkih predstava van pozorišta mogu imati samo štetu'', zaključio je Boris Tadić.

POVEZANE VESTI

Subota 31.05.2014. 09:08
Da je srece, da se i ti i usnija vratite u brda bosanska, odakle ste i dosli, zajedno u paketu sa olinjalim vukom,a da nam jednom svane.ds i ostala govnarija ce odlezati kad tad za pljacku.
Subota 31.05.2014. 10:15
Dolaze sve gori i gori...
Subota 31.05.2014. 19:51
Kako mi idu na kurac neki pametnjakovici ovdje ..jebo te ko da su ih pravili rvati..oni bi ubijali i klali neduzne ljude.E manijaci da li manijaci,,,nece moci,,,to nije srpski..Ako vam se to radi predjite kod rvata ..postanite katolici.. Nisam nikad bio za slobu zato sto je bio pickica..papuchar..Srbi su poznati po tome da im zena soli pamet.Medjutim..svako imalo pametan zna da se radi o globalnim interesima ...a Srbi su na takvom putu da uvijek smetaju..Svi bi njihovu njivu..Da je bio bilo ko na vlasti a da se protivio povampirenom novom poretku bio bi sataniziran od strane zapada..jer oni imaju hitlerovsku doktrinu..Ko nije sa nama...protiv nas je.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online