Subota 31.05.2014.
08:54
danas.rs

''DS prvo hteo da sarađuje sa Vučićem, a onda je postao diktator''

DS nije jedinstvena ni u ''zaokretima mišljenja'': Boris Tadić
 

Tadić kaže za ''Danas'' da mu, s obzirom na “manir naglih zaokreta u stavovima današnje DS, objašnjivih jedino usmerenošću ka ličnim političkim i finansijskim interesima njenih čelnika”, ni ova saradnja fondacije na čijem čelu je Ružica Đinđić nije čudna.

Pročitajte još:

* Ko će biti predsednik DS-a: Đilas ili Pajtić?

* Tadić o ulogama Nikolića, Vučića i Dačića u poplavama

* Tadić: Nadrljao sam zbog Đilasa i Pajtića; DS: Žalosno je šta Tadić priča

''Od moga stava o ovoj saradnji važnije je koji je stav DS, čiji je Ružica Đinđić izabrani član Predsednistva, kao i kandidata za predsednika te stranke Bojana Pajtića i Dragana Đilasa'', kaže Tadić.


''Posle gubitka izbora prvo su bili za tesnu saradnju sa Vučićem, a onda, pošto je Đilas smenjen s mesta gradonačelnika, Vučić je za njih postao diktator. Ako članica Predsedništva DS Ružica Đinđić danas naziva Aleksandra Vučića naslednikom Zorana Đinđića i ostvaruje saradnju s njim, to pokazuje da DS nije jedinstvena čak ni u zaokretima u mišljenju'', smatra Tadić.


Tadić je rekao i da ga zabavlja posmatranje ''ove predstave, specifične po brzini kojom isti glumci menjaju različite uloge, i to najčešće sasvim suprotne''.


''Fascinantna je njihova veština besprekornog igranja različitih uloga, samo, nažalost, građani od izmeštanja političkih predstava van pozorišta mogu imati samo štetu'', zaključio je Boris Tadić.

2024 © - Vesti online