Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Subota 24.05.2014.
13:01
telegraf.rs A

''Poplave božja kazna za Srbiju''

Poplave koje su pogodile Srbiju prethodnih više od nedelju dana u kojima je mnogo ljudi izgubilo živote, a ne samo svoje krovove nad glavom izazvale su veliku solidarnost čitavog sveta sa srpskim narodom. Međutim, pojedini Albanci s Kosova to nisu pokazali, a čak su javno i iskazivali da žele da vide Srbiju uništenu.

NATO je uspeo da zaustavi Srbe: Šefćet Krasnići
 

Pošto su navijači na utakmicama postavljali uvredljive transparente povodom kataklizme koja je zadesila našu zemlju, odnosno pojedinih mladih Albanaca, koji su na Fejsbuku napravili stranicu ''Srbijo – dobrodošla u pakao'', oglasio se i imam Velike džamije u Prištini Šefćet Krasnići, koji je za list Preševa Jone izjavio da su ''poplave božja kazna za sva nedela koja je naša zemlja počinila''.

''Ovo što se događa u Srbiji je božja kazna za sve ono crno što su radili na Kosovu, za sve one zločine i masakre, silovanja, ubijanja i nestale, za etničko ćišćenje i nepravdu prema albanskom narodu. NATO je uspeo da zaustavi Srbiju, ali je nisu osudili za sve zločine i za genocid nad nedužnim stanovništvom na Kosovu. Žao mi je dece koja su rođena posle 1999. godine, jer su najmanje kriva'', rekao je Krasnići, a prenosi ''Telegraf''.

Krasnići je pre nekoliko meseci molio boga da prestane da kažnjava Albance i da na Kosovu padne kiša, jer je bila suša i nestašica vode.

POVEZANE VESTI

Subota 24.05.2014. 13:10
kako ne samo ste vi bili zrtve a mi srbi ubice..strasno..mozda ce u skorijoj istoriji da pise da su 1389 truci oslobodili kosovo od srba uzass..kakve ti ne gluposti covek ima da procita na vesti .....
Subota 24.05.2014. 13:30
Dace bog i vama isto tako , da i vi ostanete bez krova nad glavom . Bolje bi bilo da molis boga pamet da ti daje , a ne kise da padaju !
Subota 24.05.2014. 13:44
Краснићи ви сте почели рат на Косово.Почели сте помоћу САД да малтретирате Србе.У првом и у другом светском рату шиптари су били на страну фашиста.Подметнули сте бомбу на Аутобус Ниш-експрес и погинуло је 12 и повређено 43 срба који су ишли на Задушницу у Грачаници.1998 отето је 97 срба а нестало је 103 срба.ОВК је убило 22 срба у село Клечка.ОВК је убијао и албанске цивиле како би свалили кривицу на србе.Жута кућа вађење органа око 300 срба.НАТО злочиначки званичници су признали у Брисел да су њихови злочиначки авиони бомбардовали конвој албанских избеглица.Доказано је да ми Срби нисмо убивали из чиста мира већ само у самоодбрани.У Сребрници су муслимани и фашисти стрељали своје муслимане .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online