Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 23.03.2010.
06:00
E. V. A

Cane: Dokažite da sam pozajmljivao od Šarića!

Biznismen Stanko Subotić uputio je pismo Televiziji B92, reagujući na najavljenu specijalnu emisiju o njegovim vezama sa Darkom Šarićem, od koga je Subotić navodno pozajmljivao novac.

Spreman da se suoči sa dokazima: Stanko Subotić

"Kako me, i pored toga što B92, ljudi koji rade u njoj, poseduju sve moje telefonske brojeve, niko nikada nije pozvao da me bilo šta pita o tim tvrdnjama, prinuđen sam da vam se obratim na ovaj način i da vam postavim par pitanja.

Pritom, nemam nameru da demantujem i da se branim od monstruoznih izmišljotina Aleksandra Tijanića, proizvedenih za račun Miroslava Miškovića i Miše Beka, o čijem lopovluku i mahinacijama sam upravo na vašoj televiziji govorio", piše Subotić iz Ženeve.


Subotić, naime, pita na osnovu kojih dokaza B92 tvrdi da je ikada pozajmljivao novac od Šarića, "gde se vodi istraga tim povodom, ko je vodi i za čiji račun", zatim "kako podatak da je Nebojša Jestrović bio neka tri meseca direktor 'Future' može da vodi do zaključka da sam od bilo koga pozajmljivao novac".


"Da li ste ikoga u 'Futuri' pitali kako, na koji način je Jestrović postao direktor, da li odlukom za to nadležnih organa, ili mojim dekretom?

Da ste pitali svakako bi saznali da nisam nikada upravljao 'Futurom' - između ostalog i zato što sam zahvaljujući sprezi pojedinih političara sa tandemom Beko-Mišković, godinama van Srbije, pa samim tim i ne mogu da u njoj bilo šta radim - saznali biste da nikakvih promena, od odlaska VAC-a u vlasničkoj strukturi nije bilo, kao i kako je, na koji način, kompanija u koju sam uložio desetine miliona evra, upropaštena i dovedena na ivicu stečaja, mnogo pre nego što se u njoj pojavio Jestrović.

Da li ste proverili u APR-u ko je bio vlasnik 'Future'... Koji vam je 'Medojević' sada otkrio da sam pozajmljivao pare od Šarića? Isti onaj koji je u Miškovićevom 'Pressu' prvo tvrdio da se krijem zajedno sa Šarićem, a onda, samo dan kasnije, da bežim od Šarića jer sam od njega pozajmio novac?", piše u Subotićevom pismu.


"Spreman sam", piše Subotić, "da se pred javnošću suočim sa svim činjenicama, dokumentima i dokazima koji bi mogli da me za bilo šta terete. Sa izmišljotinama Tijanića, Miškovića, Beka, Kneževića, Medojevića... neću da se suočavam, niti da ih komentarišem."

  

Tijanić "nesvršeni srednjoškolac"


Između ostalog, Subotić pita zar nije sumnjivo bar to što su protiv njega kampanju "pokrenule, i dan-danas sprovode, upravo novine koje su u vlasništvu Miškovića i Beka".
"Da li vam je sumnjivo to što je ideolog tog obračuna sa mnom, direktor javnog servisa, koji upravo preko 'Pressa', umesto da odgovori na pitanja koja su mu postavljena, nema ništa drugo da kaže osim da proba da me uvredi pričom po kojoj sam ja šnajder, kao da je on lično akademik, a ne nesvršeni srednjoškolac?", piše on.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online