Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 08.03.2014.
18:33
Beta A

Tadić: Nije dobro kititi se tuđim perjem

Predsednik Nove demokratske stranke (NDS) Boris Tadić rekao je u Vranju da su se u poslednje dve godine uglavnom završavali poslovi koji su započeti u mandatu Vlade od 2008-2012. godine, i da u poslednje dve godine praktično nije bilo novih investicija.

Prisvajaju tuđa dobra dela: Boris Tadić
 

Na promotivnom skupu NDS ispred Narodnog muzeja u Vranju, Tadić je rekao da je premijer u ostavci Ivica Dačić pre neki dan počeo gradnju fabrike Geoks u Vranju "koju je dovela prethodna Vlada kada su i završeni pregovori sa ljudima koji vode Geoks, a koja je trebalo da bude otvorena u mandatu ove Vlade mnogo ranije".

"Ono što nije dobro je da se ljudi kite tuđim perjem i da prisvajaju tuđa dela. Bilo bi dobro da smo imali mnogo više fabrika otvorenih u prethodne dve godine, nažalost praktično ih nije bilo", naveo je.

Centralno pitanje ovih izbora, po Tadiću su radna mesta i bolji životni standard. Pitanje ekonomije je "pitanje koje rešava i sve ostale probleme, jer bez dobre ekonomije nema dobre borbe protiv korupcije, nema borbe protiv kriminala, nema ni zaštite penzionera koji su najugroženiji u ovakvim vremenima pored mladih koji nemaju posla", kazao je lider NDS.

Prema njegovim rečima, NDS se zalaže za Srbiju bez nasilja, i protiv nasilja muškaraca nad ženama, ali i protiv nasilja jačih političkih stranaka protiv slabijih političkih stranaka. Tadić, za koga je najavljeno da će u okviru predizborne kampanje na jugu Srbije posetiti i Bujanovac je rekao da "samo dijalog Albanaca i
Srba može da obezbedi i rast životnog standarda i u Bujanovcu".

"To će biti moja ključna poruka. Za albansko stanovništvo mi smo mnogo učinili da se obezbedi školovanje na albanskom jeziku, da se poštuju prava etničkih zajednica imajući u vidu i nacionalne savete. Ali ne može se to pitanje rešavati bez prava Srba u Bujanovcu i etnički mir i etničko pomirenje, onda će doći i investicije", rekao je Tadić.

POVEZANE VESTI

Subota 08.03.2014. 18:36
DA JE ČOVEK POSLE SVEGA ŠTO JE URADIO SRBIJI SAM BI SEBI PRESUDIO . OVAKO RETARDIRANA BUDALA SERE PO SRBIJI A SVI GA PREZIRU . JAD I BEDA OD ČOVEKA .
Subota 08.03.2014. 19:12
TAČNO JE TADIĆU TI SI ZLO SRBIJE,POTPISAO SI PRELEZNI TRGOVINSKI SPORAZUM SA EU-m.DOVEO SI EULEKS NA KOSOVO.ISPORUČIO HAGU SRPSKOG HEROJA RATKA MLADIĆA,I ZAPOČEO PREDAJU SEVERA KOSOVA,KROZ PIJUNE BORKA I EDITE TAHIRI,SVI MI SRBI SA SEVERA KOSOVA JASNO SMO VIDELI ŠTA NAM SPREMAŠ I SAD SE JOŠ I HVALIŠ DA SI TI TO SVE ZAPOČEO ZNAMO MI TO AL KO GOD IMA MALO SRPSTVA U SEBI MA GDE BIO NEK PRONOSI KO JE ZAPOČEO IZDAJU SEVERA KOSOVA.ZNAMO TADIĆU IZDAJICO DA JE JOŠ VEĆA IDAJICA OD TEBE JADNI I NEPISMENI nikolić sa vučićem i dačićem.PROKLETI BILI DOK VAM JE POKOLENJA.
Utorak 11.03.2014. 23:24
http://srbinaokup.info/?p=29734 http://omladinasrbska.blogspot.com/2014/02/blog-post_28.html http://uimenaroda.rs/predmeti/li%C4%8Dni-stav/189-diktatore,-vu%C4%8Di%C4%87u,gde-je-droga-iz-groma.html http://www.teleprompter.rs/sta-imaju-zajednicko-vucic-hitler-i-angela-merkel.html http://www.teleprompter.rs/enormne-plate-u-narodnoj-banci-srbije.html http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Politika/1540099/Vlada+tra%C5%BEi+sednicu+SB+UN+zbog+kosovskih+snaga+.html http://www.teleprompter.rs/prolupali-otkrivene-tajne-poruke-glavnog-odbora-sns-a.html http://www.youtube.com/watch?v=RX1npmteEsQ http://www.youtube.com/watch?v=xXYLjREuD4g http://www.youtube.com/watch?v=zf4IZ3mgzw4#t=374
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online