Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Subota 08.03.2014.
19:28
Beta A

"Postojimo samo SNS i mi, ostali samo smetaju"

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je danas na predizbornoj konvenciji u Čačku da u Srbiji postoje smao dva jaka, profilisana politička koncepta, umerena levica, a to je SPS i stranke oko nje i umerena desnica kojoj pripada Srpska napredna stranka (SNS) i stranke okupljene u koaliciji sa njom.

Ivica Dačić

"Ostale stranke su smao leva smetala", rekao je Dačić na predizbornoj konvecnciji koalicije SPS-PUPS-JS koja je održana u Velikoj sali Doma kulture u Čačku. On je rekao da mnoge stranke, kao što su Demokratska stranka (DS), Liberalno demokratska partija (LDP) i Nova demokratska stranka, čuvaju svoje predizborne programe u sefu, da ih niko ne bi video jer za to u Srbiji niko neće da glasa.

"Prošli put nisam hteo da pravimo kolaiciju sa (Borisom) Tadićem jer je u toj koaliciji trebalo da bude i (lider LDP-a) Čedomir Jovanović koji je govorio da je Republika Srpska genocidna tvorevina, a sa ljudima koji takve stavove zastupaju nama nije mesto u vladi. Mi inače ne treba da gubimo vreme na DS i one koji su nastali iz DS, koja se razmnožava kao amebe. Njima ne smao da nije došlo vreme, njima je istekao rok trajanja", rekao je Dačić.

On se založio za veću ravnopravnost i prava žena u Srbiji i istakao da danas one imaju 16 odsto manju platu od muškaraca koji imaju istu stručnu spremu kao i godine staža.

Dačić je rekao da će se SPS založiti da novi Zakon o radu mora da definiše ista prava žena kao i muškaraca i da one ne budu diskriminsane na poslu. Pored Dačića, na predizbornoj konvenciji govorili su i potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić, lider JS Dragan Marković Palma, predsednik Gradskog odbora SPS-a u Čačku Veljko Negovanović i predstavljeni su kandidati za poslanike iz Moravičkog okruga.

POVEZANE VESTI

Subota 08.03.2014. 21:01
Najveci zatupljivac zatupljene raje pored vuciqija! Nista nikad u zivotu nisu radili ni ovaj daciq ni vuciq..samo se bavili politikom i izdali svoje politicke oce..milosevica i seselja Nece mi biti zao srbistanaca, za koji mesec, koji glasaju za ove sluzbine prevarante i lopingere. Sve ce to omrznuti gastosi pozlatiti i parice poslati..hehehee Prognani podrzavaju one ciji su ih ocevi prognali ! Jos jedna od srpskih gluposti !!! Samo Dveri spasavaju Srbiju !!!
Subota 08.03.2014. 21:52
NIŠTA ČUDNO ŠTO VELEIZDAJNIK SRPSTVA DAČIĆ LUPA GLUPOSTI KAD VIDIM KO GA PODRŽAVA,JASNO MI JE DA JE NA DELU UDRUŽENJE ZA UNIŠTENJE SRBA,OVU MAJU I OVOG IGORA ,ZA DATE PODRŠKE DAČIĆU POSLATI NA PSIHIJATRIJSKO POSMATRANJE JER KAKO IH DRUGAČIJE DEFINISATI NO POREMEĆENE OSOBE,KAD PODRŽAVAJU ONOG KO JE PREDAO KOLEVKU SRPSTVA KOSOVO ŠIPTARIMA.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online