Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 25.02.2014.
17:56
Beta A

"Dačić, Tadić, Đilas... upropastili zemlju, pa se ponovo kandiduju"

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović rekao je danas da je vreme da LDP uradi veliki posao promena i reformi u društvu i zaustavi političare koji su upropastili državu.

Treba zaustaviti političare koji su upropastili državu: Jovanović
 

"Oni koji su ovu zemlju upropastili, danas se ponovo kandiduju na izborima. Oni koji su ovu zemlju vodili tako da nisu bili sposobni da nešto u njoj stvore i promene, a došli su na mesto na kom su do juče bili oni koji su uništavali, takođe se kandiduju na ovim izborima. Naspram svega toga stoji samo LDP", poručio je Jovanović u razgovoru sa građanima u Somboru.

Kako je preneo LDP u saopštenju, Jovanović je rekao da je cela Srbija u opasnosti, a ne samo mladi, ako lider Nove demokratske stranke Boris Tadić "koji ništa nije uradio, a imao je priliku, svu vlast i podršku građana, bude ponovo odlučivao, jer opet neće ništa odlučiti".

"Evo ga Boris Tadić koji iz Tunisa poručuje da je najveći problem što mladi nemaju posao. Pa on je za to odgovoran. On i njegova vlada praktično su duplirali stopu nezaposlenosti poslednjih godina", kazao je lider LDP i naveo da je jasno da predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić nakon svega što se otkrilo nema šta da traži u politici i da je Dačić imao toliko prilike da nešto stvori, a umesto toga je upropašćavao.

"Jedina smo zemlja bez svoje fabike lekova, uništio je Galeniku, uništavao je i uništava privredu i banke, Univerzal, Agrobanka, te udare na bankarski sistem, na sigurnost svih banaka jedva smo izdržali, i jače i stabilnije države bi se ozbiljno pomučile da se iz tih bankarskih udaraca izvuku. Koju je to fabriku on pokrenuo, koji posao uspešno napravio", rekao je Jovanović i dodao da je kompletan policijski vrh kompromitovan i da o tome Dačić ćuti.

"LDP kaže da je potrebno smeniti vrh policije, da su nam potrebne efikasne institucije, da sve afere moraju dobiti sudski epilog", rekao je predsednik LDP i istakao da lidera Demokratske stranke Dragana Đilasa ni Vojvodina ni Srbija ne interesuju, jer bi Đilas samo želeo da opet u Beogradu bude gradonačelnik, a sve ono na šta se poziva da je uradio u međuvremenu je postalo afera.

POVEZANE VESTI

Utorak 25.02.2014. 18:16
Чеда поштено жели своју шансу да и он уништава Србију...
Utorak 25.02.2014. 19:16
SVE partije su sluzbino-komunjarske osim DVERI Pogledajte, sestre i braco, ovaj snimak gde Boska Obradovica pokusava ova nevaspitana i nedoebana isfrustrirana-zguzhvana-evrogejska-proverena lezbejka-vuciceva obozavateljka sa RTVojvodine da ga prekida bar tri puta u svakoj recenici. http://media.rtv.rs/sr_ci/jedan-na-jedan/5430 Dok je Srbija okupirana i ovakve spodobe rade na drzavnim medijima, ne trosim vise ni evro u okupiranom lopurdistanu. Na odmor nosim pun gepek namirnica i ne dam lopovima ni evro !!! A vi glupi gastosi samo jedite pastete, saljite pare naradnickoj familiji i potrosite par hiljada na odmoru koji zavrse kod vuciqijevih i tadiqijevih tajkuna !
Utorak 25.02.2014. 20:41
Što juče nije moglo da se komentariše na vesti o verovatnoj smrti oca ove vucibatine ? Što čuvate govno nadrogirano ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online