Utorak 25.02.2014.
17:56
Beta

"Dačić, Tadić, Đilas... upropastili zemlju, pa se ponovo kandiduju"

Treba zaustaviti političare koji su upropastili državu: Jovanović
 

"Oni koji su ovu zemlju upropastili, danas se ponovo kandiduju na izborima. Oni koji su ovu zemlju vodili tako da nisu bili sposobni da nešto u njoj stvore i promene, a došli su na mesto na kom su do juče bili oni koji su uništavali, takođe se kandiduju na ovim izborima. Naspram svega toga stoji samo LDP", poručio je Jovanović u razgovoru sa građanima u Somboru.

Kako je preneo LDP u saopštenju, Jovanović je rekao da je cela Srbija u opasnosti, a ne samo mladi, ako lider Nove demokratske stranke Boris Tadić "koji ništa nije uradio, a imao je priliku, svu vlast i podršku građana, bude ponovo odlučivao, jer opet neće ništa odlučiti".

"Evo ga Boris Tadić koji iz Tunisa poručuje da je najveći problem što mladi nemaju posao. Pa on je za to odgovoran. On i njegova vlada praktično su duplirali stopu nezaposlenosti poslednjih godina", kazao je lider LDP i naveo da je jasno da predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić nakon svega što se otkrilo nema šta da traži u politici i da je Dačić imao toliko prilike da nešto stvori, a umesto toga je upropašćavao.

"Jedina smo zemlja bez svoje fabike lekova, uništio je Galeniku, uništavao je i uništava privredu i banke, Univerzal, Agrobanka, te udare na bankarski sistem, na sigurnost svih banaka jedva smo izdržali, i jače i stabilnije države bi se ozbiljno pomučile da se iz tih bankarskih udaraca izvuku. Koju je to fabriku on pokrenuo, koji posao uspešno napravio", rekao je Jovanović i dodao da je kompletan policijski vrh kompromitovan i da o tome Dačić ćuti.

"LDP kaže da je potrebno smeniti vrh policije, da su nam potrebne efikasne institucije, da sve afere moraju dobiti sudski epilog", rekao je predsednik LDP i istakao da lidera Demokratske stranke Dragana Đilasa ni Vojvodina ni Srbija ne interesuju, jer bi Đilas samo želeo da opet u Beogradu bude gradonačelnik, a sve ono na šta se poziva da je uradio u međuvremenu je postalo afera.

2019 © - Vesti online