Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 21.02.2014.
13:17
Beta A

Palma: Verujem u Dačićevu nevinost

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković kaže je da veruje da njegov koalicioni partner i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić nije uradio ništa protivzakonito, i da sumnja da je "slučaj Lazarević spakovan" zbog politike.

Palma veruje da Ivica Dačić nije uradio ništa protivzakonito i sumnja da je "slučaj Lazarević spakovan zbog politike i (predstojećih) izbora"
 

Dragan Marković Palma je za B92 kazao da nije slučajno što je priča o bivšem šefu Dačićevog kabineta Branku Lazareviću, koji je saslušan zbog mavodnih veza sa članovima narko-klana Darka Šarića, lansirana u vreme predizborne kampanje ali da to neće uticati negativno na rejting koalicije SPS-PUPS-JS za koju je naveo da ima dobar rezultat.

Marković je kazao da je Ivica Dačić pokazao da nema zaštićenih i da svi koji su za nešto osumnjičeni treba da kažu ono što znaju.

Možda ministar?

Na pitanje da li planira da bude ministar u novoj vladi, Marković je kazao da će biti ministar i ponuditi svoj plan ako koalicija SPS-PUPS-JS dobije veći broj poslanika nego što je imala, odnosno 60 mandata, ali da ne zna za koji bi resor bio zadužen.

"Sve dok se ne dokaže da je kriv mogu da kažem da je čovek nevin. Presuda je ono što

može da kaže - taj čovek je učinio to, to i to", rekao je Marković i dodao da će "kraj cele te priče biti drugačiji od onoga koji se najavljuje na početku kampanje".

"Taj slučaj će veoma brzo da dođe do krajnjeg rešenja i videće se da li je sve tačno što su pisali mediji", kazao je Marković.

Upitan da li Dačić biti "srpski Sanader", Marković je rekao da su to priče za malu decu.

"Zašto bi to bio kada nije radio ništa protiv zakona", upitao je Marković.

Govoreći o izborima, Marković je naveo da je siguran da bez koalicije SPS-PUPS-JS nema nove vlade i nema budućnosti Srbije bez programa te koalicije.

"Na poligraf nisam išao zbog političkih poena"

Palma je naveo i da pre neki dan nije samoinicijativno otišao na poligraf povodom ubistva novinara Milana Pantića iz Jagodine da bi dobio političke poene, nego zbog napada lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića.

* Palma prošao poligraf, tužiće Čedu

* Jovanović: Palma nevin kao Arkan, a brani se kao Legija

* Palma: Jovanoviću, ko je pobio Zemunce?

"Nemojte da mi se rugate što sam bio na poligrafu da dokažem nešto za šta me neko napada", kazao je Marković i ponovo pozvao Čedomira Jovanovića da i on ode na poligraf kako bi odgovorio zašto je svojevremeno odlazio u zatvor kod pripadnika zemunskog kriminalnog klana i odakle mu toliki novac i kako je postao toliki privrednik.

POVEZANE VESTI

Petak 21.02.2014. 13:55
Ovo lice konjokradice izgleda bas neduzno tako da ako ti verujes u njegovu nevinost onda si isti kao i on...tj oba ste nevini.Hm...mamulivammaminu obojici....
Petak 21.02.2014. 13:23
nevin je ivica....al' u lakat........i to možda
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online