Ponedeljak 8. 7. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Utorak 21.01.2014.
21:05
rts.rs A

Vučić: Danas nas svi poštuju

Pregovori sa Evropskom unijom počeće otvaranjem poglavlja 23 i 24, koja se odnose na pravdu i bezbednost, rekao vicepremijer Aleksandar Vučić. Više se niko prema Srbiji ne odnosi tutorski već sa poštovanjem, Srbija je danas pouzdan partner, naveo je Vučić u intervjuu za RTS.

''Za nas je važno da ćemo krenuti sa otvaranjem poglavlja 23 i 24 ono što su mnogi ostavljali za kraj, najteže stepenice moraćemo da preskačemo na početku'', rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić i Ivica Dačić

Vučić je ocenio da su danas građani Srbije dobili drugačiju i bolju budućnost nego pre nekoliko meseci.

''Moraćemo sebe da menjamo, mnogo više da radimo i napravimo da naša kuća bude bolje mesto za život naše dece, da imamo bolju perspektivu, obezbeđenije škole i bolnice, više radnih mesta, što će biti i signal investitorima da ulažu'', rekao je Vučić.

Vučić je istakao da Srbija svoj posao u pregovorima sa EU može da završi do 2018. godine, a potom je na državama članicama da odluče kada će primiti Srbiju u svoju zajednicu.

''Kad taj posao završimo imaćemo pravno uređenu državu u kojoj će vladavina zakona biti najvažniji princip. Imaćemo sistem i institucije koje će raditi svoj posao, bez obzira na to koja je stranka u vlasti, a koja u opoziciji'', smatra Vučić.

Vučić se zahvalio predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, premijeru Ivici Dačiću i svima koji su ogorman trud uložili da se dođe do pregovora sa EU.

Vicepremijer je podsetio da je današnjoj međuvladinoj konferenciji u Briselu prisustvovao najveći broj ministara država članica u odnosu na i jednu drugu međuvladinu konferenciju do sada, a posebno istakao važnost dolaska nemačkog ministra.

''Svi oni su došli i u superlativu govorili o Srbiji. Danas smo bili svi ponosni na svoju zemlju i na našu trobojku u Briselu. Danas je mnogo lepo bilo biti Srbin i građanin Srbije ovde u Brislu, što nije uvek slučaj'', rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, više se niko prema Srbiji ne odnosi tutorski već sa poštovanjem jer Srbija je danas pouzdan partner.

POVEZANE VESTI

Utorak 21.01.2014. 21:48
"Moraćemo sebe da menjamo, mnogo više da radimo i napravimo da naša kuća bude bolje mesto za život naše dece, da imamo bolju perspektivu, obezbeđenije škole i bolnice, više radnih mesta, što će biti i signal investitorima da ulažu'', rekao je Vučić. " ??? - a savete nam dele govnari koji nemaju dana radnog staža u relanom sektoru ... ceo život na budžetu, a svima oko sebe savetuju da treba više da rade ? je/em ti i seme i pleme izdajničko....
Utorak 21.01.2014. 21:54
NEVEROVATNO PA DAL JE OVAJ VUČIĆ TOLIKO UMISLO DA SMO MI SRBI BLESAVI DA MU POVERUJEMO.PA KAKO NAS ZAPAD POŠTUJE VIDI SE SVAKOG DANA ŠTA NAM RADE.ZNAMO I ZAŠTO ZAPAD POŠTUJE TRENITNO nikolića vučića i dačića JER SU TAKVI VELEIZDAJNICI SRPSTVA KAKVE VIŠE SRPSKA MAJKA NEĆE RODITI,IZDAJNIKE RODA SVOG NIKO NIKAD NIJE POŠTOVAO.KAD BUDU NATO ZLIKOVCI ZAVRŠILI SA PONIŽAVANJEM SRBA PREKO VELEIZDAJNIKA ODBACIĆE IH. KO ISPUŠAK CIGARE.
Sreda 22.01.2014. 00:38
ushiceni dodjose iz glavnog grada Evrope slugani i patuljci od ljudi. Vucic i Dacic sa svojim ulizicama. Donesose vijest o sreci i ljubavi i razumijevanju od strane njihovih gospodara! Ushiceni od lupkanja po ramenu , tapsanja u stilu ''dobar cuko, dobar cuko'' Na dobrom ste putu da rasturite o nama minimalnom trosku sami , svo svoje imanje. Dakle, gospodo ciji servilni geni rade 24/7: Vi, Vucic i Dacic sa svojim ulizicama ste nevjerovatan spoj izvrsioca-ulizica, cinovnicica, ljudi bez imalo ideje i vizije. Vi Vucic i Dacic ste obicne jadne siledzije koji svoj jadan autoritet testirate na ogoljenom narodu, siromasnom do zuBA.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online