Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 26.12.2013.
13:44
telegraf.rs, Beta A

Vučić: Nisam uticao na ukidanje "Razgibavanja"

Na vest da se emisija “Razgibavanje” neće emitovati na radiju B92 do 13. januara 2014. godine, oglasio se i vicepremijer Srbije, Aleksandar Vučić.


Nisam tražio da se ukine "Razgibavanje": Aleksandar Vučić
 

"Besmislene su tvrdnje da sam na bilo koji način uticao na odlaganje, suspenziju ili ukidanje bilo koje emisije na Radio televiziji B92. Opštepoznata je činjenica da ta medijska kuća nije naklonjena, ni meni, ni stranci koju vodim, ali nikada nisam imao bilo kakvu želju i potrebu da utičem na njen uređivački koncept", ističe se u saopštenju Aleksandra Vučića.

Kako se dodaje, ukoliko bi poznati voditeljski dvojac nastavio da radi, bar bi jedna laž koja je usmerena protiv Srpske napredne stranke i njega bila otkrivena.

"Što se mene tiče, neću da se mešam u unutrašnja pitanja B92, niti bi me oni slušali, ali bi bilo lepo kada bi pomenuta dvojica autora emisije “Razgibavanje” nastavila da rade svoj posao na isti način kao i do sada, jer bi bar jedna u moru laži, protiv mene i Srpske napredne stranke, bila razotkrivena", navodi se dalje u saopštenju.

Ranije danas, voditelj “Razgibavanja” Darko Mitrović rekao je za Telegraf da je problem nastao zbog političke teme koju su u svojoj emisiji najavili

Autori emisije su se na Tviteru obratili prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučić rečima: "Poštovani, mi se bavimo humorom, možda nekad preteramo, ali da li je priča o Vašoj biografiji razlog da nas sinoć skinu sa programa?"

POVEZANE VESTI

Četvrtak 26.12.2013. 13:52
USUDILI su se da satirično razgovaraju o NAJVEĆEM OLŠU SRBIJE VUČIĆU i očekivali su da prođu NEKAŽNJENO ? TO NE MOŽE . Veliki ološ PLAĆA JAJARE DA PRATE ŠTA SE PRIČA O NJEMU I PRESUDE STIŽU MOMENTALNO . HVALA VESTIMA ŠTO NAM DOZVOLJAVAJU DA NAPIŠEMO ŠTA MISLIMO !!! Jer u svim ostalim listovima OVAKVI KOMENTARI SE NE OBJAVLJUJU poseno NE U BLJICU , U 92 , ALO, KURIRU I svim ostalim osim VESTI ONLINE .
Četvrtak 26.12.2013. 13:57
A sta da razgibava, kada je kod njega cista "atrofija", nema vijuga ni za lek, pa po tom kriterijumu ih i biraju. Al-Vucko ne dozvoljava da se cacka po njegovoj biografiji, dok neki novi "Dedijer" ne napise novu. Jedno od poglavlje: "Kako se sa p-usnama sankao u razbijenom koritu, a one ostale citave", na nasu radost?
Četvrtak 26.12.2013. 13:53
Па наравно да тражиш када си део тима који се спрда са свим нормалним људима којима је Србија у срцу.Б92 је антисрпска телевизија и то је много пута до сада и доказала.Већина нас "обичних смртинка" то тако доживљава.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online