Četvrtak 26.12.2013.
13:44
telegraf.rs, Beta

Vučić: Nisam uticao na ukidanje "Razgibavanja"


Nisam tražio da se ukine "Razgibavanje": Aleksandar Vučić
 

"Besmislene su tvrdnje da sam na bilo koji način uticao na odlaganje, suspenziju ili ukidanje bilo koje emisije na Radio televiziji B92. Opštepoznata je činjenica da ta medijska kuća nije naklonjena, ni meni, ni stranci koju vodim, ali nikada nisam imao bilo kakvu želju i potrebu da utičem na njen uređivački koncept", ističe se u saopštenju Aleksandra Vučića.

Kako se dodaje, ukoliko bi poznati voditeljski dvojac nastavio da radi, bar bi jedna laž koja je usmerena protiv Srpske napredne stranke i njega bila otkrivena.

"Što se mene tiče, neću da se mešam u unutrašnja pitanja B92, niti bi me oni slušali, ali bi bilo lepo kada bi pomenuta dvojica autora emisije “Razgibavanje” nastavila da rade svoj posao na isti način kao i do sada, jer bi bar jedna u moru laži, protiv mene i Srpske napredne stranke, bila razotkrivena", navodi se dalje u saopštenju.

Ranije danas, voditelj “Razgibavanja” Darko Mitrović rekao je za Telegraf da je problem nastao zbog političke teme koju su u svojoj emisiji najavili

Autori emisije su se na Tviteru obratili prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučić rečima: "Poštovani, mi se bavimo humorom, možda nekad preteramo, ali da li je priča o Vašoj biografiji razlog da nas sinoć skinu sa programa?"

2024 © - Vesti online