Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 23.12.2013.
12:31

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 71
A

Šešelj tajno u drugoj bolnici

Lider radikala Vojislav Šešelj trećeg dana posle operacije digestivnog trakta, kada mu je odstranjeno 30 cm debelog creva, tajno je prebačen iz bolnice u kojoj je bio operisan u neku drugu, a porodica strahuje da je, mimo svake logike, vraćen u zatvorsku bolnicu u kojoj nema nikakvih uslova za kvalitetno lečenje.

Vojislav Šešelj na suđenju u Haškom tribunalu
 


- Moj otac se oporavlja, javlja mi se redovno i poslednji put smo se čuli pre nekoliko sati kada mi je rekao da je pod jakim merama sigurnosti prebačen iz bolnice u kojoj je operisan u neku drugu - kaže zabrinuto za "Vesti" Šešeljev najstariji sin Nikola.

Video se sa Jadrankom

- Posle iscrpljujućeg trodnevnog čekanja i šetnje od mila do nedraga Jadranka i Aleksandar su konačno, u subotu kasno popodne, videli operisanog Šešelja. To nam je javio Aleksandar, koji kaže da je susret bio dirljiv, ali i to da se Vojislav već "podigao" na noge i da šeta po bolesničkoj sobi - kaže potpredsednik SRS-a Milorad Mirčić.

Dodaje da je u kratkom telefonskom razgovoru Šešelj pokušao da prikrije i svoju zabrinutost načinom na koji mu se pruža medicinska nega, tako što je poručio svima da se ne sekiraju jer je, kaže, "pregrmeo i gore u Hagu, pa će i ovo čudo".


- Je' l to ta humana Evropa kojoj Srbija treba da teži kada više dana ne daju da supruga i sin posete operisanog muža i oca. Stvarno strašno - ogorčen je Nikola Šešelj.


On dodaje da je razgovarao sa nekoliko lekara u Beogradu i da su mu oni ulili nadu da će se njegov otac ipak brzo oporaviti.


- Rekli su mi, kako su operacije debelog creva više ili manje rutinske, ali da ipak treba sačekati patološka ispitivanja i videti koju će mu dati terapiju - priča Nikola Šešelj.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.12.2013. 13:13
nedaj se Vojo, ti si nam zadnja nada.
Ponedeljak 23.12.2013. 20:33
"....A ja sto cu, ali sa kime cu ? Malo rukah, malena i snaga, jedna slamka vedju vihorove, sirak tuzni bez nigdje nikoga..." P. P. NJEGOŠ Da li se možda neko od gospode na vlasti zainteresovao možda da interveniše šta je i gdje je dr VOJISLAV ŠEŠELJ??? Ako ništa drugo makar je građanin te iste Srbije na čijem su oni čelu....SRAM IH I STID BILO DOVIJEKA.....!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online