Ponedeljak 23.12.2013.
12:31

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/print.phtml on line 37

Šešelj tajno u drugoj bolnici

Vojislav Šešelj na suđenju u Haškom tribunalu
 


- Moj otac se oporavlja, javlja mi se redovno i poslednji put smo se čuli pre nekoliko sati kada mi je rekao da je pod jakim merama sigurnosti prebačen iz bolnice u kojoj je operisan u neku drugu - kaže zabrinuto za "Vesti" Šešeljev najstariji sin Nikola.

Video se sa Jadrankom

- Posle iscrpljujućeg trodnevnog čekanja i šetnje od mila do nedraga Jadranka i Aleksandar su konačno, u subotu kasno popodne, videli operisanog Šešelja. To nam je javio Aleksandar, koji kaže da je susret bio dirljiv, ali i to da se Vojislav već "podigao" na noge i da šeta po bolesničkoj sobi - kaže potpredsednik SRS-a Milorad Mirčić.

Dodaje da je u kratkom telefonskom razgovoru Šešelj pokušao da prikrije i svoju zabrinutost načinom na koji mu se pruža medicinska nega, tako što je poručio svima da se ne sekiraju jer je, kaže, "pregrmeo i gore u Hagu, pa će i ovo čudo".


- Je' l to ta humana Evropa kojoj Srbija treba da teži kada više dana ne daju da supruga i sin posete operisanog muža i oca. Stvarno strašno - ogorčen je Nikola Šešelj.


On dodaje da je razgovarao sa nekoliko lekara u Beogradu i da su mu oni ulili nadu da će se njegov otac ipak brzo oporaviti.


- Rekli su mi, kako su operacije debelog creva više ili manje rutinske, ali da ipak treba sačekati patološka ispitivanja i videti koju će mu dati terapiju - priča Nikola Šešelj.

2024 © - Vesti online