Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 20.12.2013.
19:58
B92 A

Jadranka: Ne daju mi da vidim Voju

Jadranka Šešelj kaže da joj već tri dana nije dozvoljeno da vidi supruga Vojislava Šešelja, kao i da ne zna u kojoj se bolnici on nalazi posle operacije koju je u četvrtak imao u Hagu.

Jadranka Šešelj već tri dana pokušava da dođe do muža
 

"Pokušavali smo danas tokom celog dana preko sekretarijata Haškog tribunala da dobijemo dozvolu za posetu. Rekli su nam da holandska policija to ne dozvoljava. Prebacuju nas iz sekretarijata na holandsku policiju i to traje već tri dana. U međuvremenu se još jednom javio doktor Falek, koji nam je rekao da je Vojislav dobro i to je sve što znamo", kaže Jadranka Šešelj.

Ona kaže da se nikom nije obratila za pomoć kako bi videla svog supruga koji je juče operisan zbog raka na debelom crevu.

"Nikoga za pomoć nisam kontaktirala. Malo mi je sve ovo nelogično. Ovde sam već tri dana i sve pokušavam preko sekretarijata Tribunala. To je neki normalan način da dođemo do te dozvole. Ne znamo više kome da se obratim, jer je sve nelogično, na kraju krajeva mi ne znamo ni u kojoj je on bolnici. Sve se drži u nekoj tajnosti", navodi supruga Vojislava Šešelja.

Potpredsednik SRS Milorad Mirčić kaže da supruga i sin lidera radikala Vojislava Šešelja i dalje čekaju dozvolu da ga posete dodajući da se tu radi o "vrhuncu humanosti".

Šešelj je u pritvoru Haškog tribunala od februara 2003. godine, kada se dobrovoljno predao tom sudu. Optužnica ga tereti za zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja u Vojvodini, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini od 1991. do 1993. godine. Odvojeno je, u dva navrata, pravosnažno osuđen na 15 i 18 meseci zatvora zbog nepoštovanja suda, a u trećem, prvostepenom postupku, na dve godine.

POVEZANE VESTI

Petak 20.12.2013. 20:33
SRAMOTNO....TUŽNO....BIJEDNO..... Naježila sam se od muke i tuge ovo čitajući da čak porodica i ne zna gdje je ŠEŠELJ ni u kojoj je bolnici on uopšte?! Gdje je tu pravo i pravda...? Dačiću, Vučiću i Nikoliću ako znate za sve ovo a sigurna sam da znate milion % a ništa ne uradite za ovog ČOVJEKA................................................................................................................................to što vam želim nije za ovaj komentar !!! SRAM VAS I STID BILO NESOJI LJUDSKI !!!
Subota 21.12.2013. 01:29
Samo naivan ili potpuno lud covjek moze da misli da ce Seselj ikada ziv izaci iz Haskog za Srbe Aushvica. Srbin koji moze da sprijeci crnu trojku i njima slicen u potpunom unistenju Srbije nece nikada izaci iz Haskog Aushvica. Namjera NATOa je da Seselja ako vec nemogu dozivotno drzati zatocenog u Hagu ili ga ubiju ili ga tako uniste da nece biti u stanju da zivi kao normalan cevjek a ne da ugrozi NATO sluge u njihovoj misiji unistenja Srbije. Zvati crnu trojku da pomognu Seselju je naivno jer svaka losa vijest za Seselja za njih je dobra. Crna trojka se vara jer zadnja je Bozija a njegova kazna ce da traje zauvjek i za njih i za njihovo prokleto potomstvo i sada i za vjeke vjekova amin.
Subota 21.12.2013. 08:44
Kada mi je uradjena ablacija ,logican sled je ovo sto se sad desava.Oni ce ga pustiti iz zatvora kao biljku ,jer ako umre tamo preci ce u legendu ,a onda im je to opasnije nego da je ziv.To je i skola za sve Srbe da znaju sta ce im se desiti ako dignu glavu.Steta, takav um ....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online