Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 06.12.2013.
13:20
Beta A

Mihajlović: SNS neće trpeti napade

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da će tema sednice Predsedništva naprednjaka biti trenutna politička situacija i razne vrste napada na predsednika Aleksandra Vučića i samu stranku.

Lider SNS-a Aleksandar Vučić i potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović
 

Mišković ruši Vučića?

Tri beogradska dnevnika u izdanju za 6. decembar navode da vlasnik Delte Miroslav Mišković, optužen za zloupotrebe u putarskim preduzećima, želi da sruši predsednika Srpske napredne stranke i prvog
potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića. Dnevnici Večernje novosti, Informer i Kurir, pozivajući se na
anonimne izvore, pišu da Mišković pokušava da uzdrma lidera SNS preko savetnika predsednika Srbije Olivera Antića, poslanika SNS Vladimira Cvijana. Novosti tvrde da će zbog toga na sednici u petak 6. decembra Predsedništva SNS tražiti zakazivanje vanredne izborne skupštine stranke.

Zorana Mihajlović je na konferenciji za novinare kazala da nije isključeno da će se razgovarati i o izborima u samom SNS, ali da se o tome za sada nije razgovaralo.

Prema njenim rečima, sednice Predsedništva SNS su inače vrlo burne.

"Nema razloga da SNS bilo šta trpi, niti unutar same stranke, niti van nje", rekla je ona.

Zorana Mihajlović je kazala da je SNS otvoreno krenula u promene i da nema razloga da trpi da se radi protiv njenih interesa.

Na pitanje da prokomentariše, kako je rečeno, napade iz Kabineta Predsednika Srbije na Vučića, ona je rekla da, bez obzira na to odakle napadi dolaze, u SNS nema mesta za one koji sarađuju sa kriminalcima.

Zorana Mihajlović je kazala da postoje procedure i načini kako to da se reši i da će se i o tome razgovarati na Predsedništvu stranke.

"Potpuno je jasno da kada želite da napravite bilo kakvu vrstu promena, pogotovo u borbi protiv kriminala i korupcije, da su napadi uvek na vas veliki", rekla je potpredsednica SNS.

POVEZANE VESTI

Petak 06.12.2013. 14:01
Slati sta vise materijala sa youtube-a, novina na mailove vlade, stranki koje unistavaju Srbiju. Da ne kazu da nisu znali ili da su bili neobavesteni.
Petak 06.12.2013. 14:21
Diktator nikad ne tri napade. Demokratija je samo blaga diktatura. "Demokratija je zabluda podvala kapitalizma kako bi organizovani kriminal mogao nesmetano da djeluje sloboda je prevara laž revolucije kako bi roblje marširalo u stroju s uzdignutim bajonetima istina je samo jedna boli nas kurac za nesretne i jadne istina je samo jedna boli nas kurac za ponižene i slabe." (Damir Avdić, Mein Kapital, http://damiravdic.bandcamp.com/track/demokratija)
Petak 06.12.2013. 19:26
Predsjednik stranke se osjeća ugroženim, a podpredsjednica je spremna da ga brani, na bilo koji način....! Kako je dirljivo....! Siguran sam da se Toma diploma debelo kaje što je napustio predsjedništvo stranke i postavio samozaljubljenog !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online