Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 12.11.2013.
16:10 >> 16:30h
Beta A

Čeda: Dosta je bilo (DS) licemerja

Predsednik Liberalno demokratske stranke (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da je LDP potreban Beogradu i izrazio očekivanje da će Vlada Srbije uzeti u obzir tu političku činjenicu prilikom formiranja privremene gradske uprave.

Ko o čemu....Čeda o poštenju
 

- Kada se izjasni republička vlada, kada zatraži od nas konkretno ime, kada kaže šta očekuje od tog privremenog veća, mi ćemo predložiti svoje ljude, kazao je Jovanović i ocenio da LDP učešćem u privremenoj gradskoj upravi nikome ništa ne odužima i podsetio da je njegova stranka (LDP) na poslednjim izborima u Beogradu dobila više od 70.000 glasova.

Jovanović je poručio da LDP ništa ne duguje Demokratskoj stranci (DS) i ocenio da su optužbe koje im upućuju demokrate "licemerne".

- Dosta je više sa tim licemerjem, poručio je Jovanović i istakao da DS ne smeta učešće LDP u opštinskim vlastima poput Starog Grada, Savskog venca i Zvezdare i upitao "zbog čega i kome smeta učešće LDP u gradskoj vlasti?" On je ocenio da DS gleda samo svoje interese, dok LDP želi da sagleda interese celokupne zemlje.

- Đilasu je Vučić bio super dok ga nije smenio sa mesta gradonačelnika, sada u njemu imenuje nosioca diktature u Srbiji, kazao je Jovanović.

Stefanović: Zakon se mora poštovati

Funkcioner DS Borislav Stefanović poručio je da se zakon mora poštovati i da se prilikom formiranja privremenog gradskog veća mora uzeti u obzir sastav gradskog parlamenta koji je raspušten.

- Bilo je osam lista koje nisu ušle u sastav Skupštine grada na prethodnim izborima, i te liste ne mogu biti uzete u obzir ako se primenju zakoni, istakao je Stefanović i napomenuo da to nije prvi put da vlada primenjuje zakon kako ona to želi i da mu se čini da će i gradsko veće biti formirano na način na koji je vlada zamislila.

- Ne smeta nama LDP, nama smeta da se ne poštuje zakon i zakonske odredbe, naglasio je Stefanović i istakao da DS-u nije stigao poziv za učešće u gradskom
veću i da će se, ukoliko do toga dođe, izjasniti glavni odbor stranke.

POVEZANE VESTI

Utorak 12.11.2013. 16:23
Дефинитивни, у Србији су све странке странке неограниченог коалиционог капацитета. Исто онолико колико су и курве жене неограниченог коалиционог капацитета. Шта је заједничко и за курве и за странке у Србији? Власт и новци који ће се слити у џепове!!!
Utorak 12.11.2013. 16:33
jadna ona zemlja u kojoj liberalizma ima
Utorak 12.11.2013. 16:33
Ne sekiraj se Čedo,pustiće tebe Vučić u Beograd.Pa,nisi mu se valjda za džabe uvlačio,pošto su te mangupi iz DS-a prevarili.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online