Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 08.11.2013.
17:25 >> 20:28h
Srna A

Vučić pravi službu za obračune sa ekstremistima

Na sednici Biroa za koordinaciju službi bezbednosti Srbije predloženo je da se formira služba za borbu protiv ekstremizma i suzbijanje narkomanije.

Aleksandar Vučić

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je nakon sednice da će uslediti nemilosrdna borba protiv kriminala.

On je rekao da nije moguće "igrati se sa državom", ali da "neće biti lova na veštice" i da država neće progoniti navijače, već kriminalce i narko-dilere.

"Zbog događaja tokom glasanja u Kosovskoj Mitrovici nadležni organi podneće odgovarajuće prijave", rekao je Vučić za RTS.

Dačić: Borićemo se protiv ekstremista

Ivica Dačić

Problem huligana biće rešen, a borba protiv huligana, kriminala i narkotika biće prioritet, izjavio je premijer Ivica Dačić novinarima u Skupštini Srbije. Dačić je ukazao da je država spremna da se energično suprotstavi ekstremizmu i huliganizmu na sportskim, političkim i drugim manifestacijama, i naglasio da više nema prostora za uzmicanjanje.

"Ova vlada se ne suočava s nekim novim problemima - s njim su bile suočene i prethodne vlade, ali smo mi jedini počeli da ih rešavamo. Nema više prostora da uzmičemo i zato sam siguran da ćemo nešto uraditi", rekao je Dačić.

Ministarstva: Što pre početi uništvanje droga

Predstvnici nekoliko Ministarstava su na zajedničkom sastanku predložili da Vlada Srbije u okviru postojećih zakonskih normi razmotri mogućnost da što pre počne
proces uništavanja opojnih droga i drugih psihoaktivnih supstanci, Evropska komisija će, kako se navodi u saopštenju MUP-a, posebno razmatrati i tretirati načine na koji se prevazilaze problemi koji se odnose na uništavanje opojnih droga i drugih psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, što je i bila tema sastanka.

POVEZANE VESTI

Petak 08.11.2013. 17:34
Čega god se dohvatio Vučić se USRAO . Tako će biti i sa ovom "službom za borbu protiv ekstremista". NAJVEĆI EKSTREMISTI SU SNS I SPS BANDITI KOJI TERAJU SRBE SA KOSOVA IZ SRBIJE .
Petak 08.11.2013. 18:04
VOA, VBA, BIA, UBPOK, SBPOK, MUP, ŽANDARMERIJA, SAJ, PTJ ??? i pored svega toga - treba formirati "novu" službu ? A vođe te službe će biti KO ? Junoše sns-a na čelu sa đurićem i mićovićem ? HAHAHAHAHHAAHHAAH
Petak 08.11.2013. 22:10
Alex je bio na informativnom kod Cepurina, verovatno mu je preporuceno da smanji dozivljaj, a i Zorana se istim poslom sprema u Moskvu...he,he...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online