Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 01.10.2013.
18:40
Beta A

Vulin neće da se prepucava sa Srbima

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije Aleksandar Vulin nije danas želeo da odgovora na optužbe da favorizuje samo jednu listu Srba na kosovskim lokalnim izborima, dok ostale anatemiše, i dodao da neće polemisati sa predstavnicima srpskih lista.

Aleksandar Vulin

Građanska inicijativa SDP - Oliver Ivanović, koja takođe učestvuje na kosovskim lokalnim izborima, optužila je Vulina da favorizuje listu Građanska inicijativa "Srpska", a "sve druge liste na veoma direktan način anatemiše".


"Na ovim izborima neće biti polemisanja sa Srbima, sve što imamo da kažemo rekli smo, a to je kojim ljudima najviše verujemo, kako se zove lista kojoj verujemo i naše je pravo da imamo ljude kojima najviše verujemo i od kojih očekujemo da će štititi interese države Srbije i Srba koji žive na prostoru Kosova i Metohije", rekao je Vulin novinarima u Kosovskoj Mitrovici.


Ministar je pozvao "sve koji dobro misle Srbima na Kosovu i Metohiji i državi da ne polemišu između sebe" i naveo da to nije dobro za Srbe.


Najavu predsednika komisije za unutrašnje poslove u Skupštini Kosova Ahmeta Isufija da će ta komisija razmatrati posete i izjave Vulina na Kosovu koji "svojim nastupima zloupotrebljava mogućnost koju mu daju za ulazak na Kosovo međunarodni faktor i kosovske institucije", Vulin je komentarisao kao "zanimljiv paradoks".


"Interesantno je da Prištini smetam ja koji pozivam da Srbi izađu na izbore, a ne smetaju im oni koji pozivaju da se ne izađe na izbore. Nešto mi ipak govori da sam ja u pravu, da Priština ne želi da Srbi izađu na izbore i zato će Srbi izaći na izbore", rekao je Vulin.

POVEZANE VESTI

Utorak 01.10.2013. 20:48
Mi srbi sa kosova hocemo da podrzimo listu koja se zove SRPSKA ali kada na njoj budu ljudi koji su cistog obraza i koji se bore za opstanak srpskog zivlja na svetoj zemlji,a ne ove vase LESINARE koji imaju dosije debeo i koji pomocu ove liste hocu da operu svoju proslost. Zao mi je sto ste podrzali lose ljude a jos gore sto sa gradjanima u Gnjilanu niste hteli da pricate vec sa ljudima koje su oni nametnuli. Kada 3 novembra izgube vasi kandidati bice i vama zao ali to je kasno za sve nas koji zivimo i koji se borimo za normalan zivot i svoja elementarna prava.
Utorak 01.10.2013. 21:35
vulin ? a .. koja je to vrsta cigareta ? jeftinija od vek_a ? mnogo se bre dimi i sve se pusi kada se to zapali ...
Sreda 02.10.2013. 07:35
Ovaj je trebao da ostane negde u prošlosti, nisu smeli nikako da ga izvlače ispod kamena....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online