Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 13.08.2013.
02:59
Beta A

Beograd poklonio "pauka" Kosovskoj Mitrovici

Skupština Beograda i Parking servis poklonili su severnoj Kosovskoj Mitrovici vozilo "pauk" namenjeno odvoženju nepropisno parkiranih automobila.

Stop za nesavesne vozače u Kosovskoj Mitrovici: "Pauk" poklon Beograda
 

"Pauk" će koristiti Javno komunalno preduzeće Standard iz Kosovske Mitrovice.

Uručenju vozila prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave, predsednik Skupštine Beograda Aleksandar Antić, kao i direktor i zamenik direktora Kancelarije za Kosovo Alesandar Vulin i Krstimir Pantić.

"Ovo je početak saradnje Beograda i Kosovske Mitrovice, i znak da će Srbija i Beograd uvek brinuti o ljudima koji ovde žive. Ovo je dobar način da pokažemo kako se bori za to da Srbija bude svakodnevno prisutna u Kosovskoj Mitrovici. Glavni grad Beograd je došao u glavni grad severnog Kosova i Metohije - rekao je Vulin", rekao je Vulin prilikom uručenja "pauka".

Vulin je objasnio da će uređenija Kosovska Mitrovica doprineti kvalitetnijem životu građana. "Postoje stvari koje nam se ne dopadaju, a jedna od njih je i ovakvo vozilo, ali uređenija Kosovska Mitrovica je nešto što će doprini kvalitetnijem životu građana", rekao je Vulin.

Antić je posle sastanka sa predsednikom Opštine Kosovska Mitrovica Dragišom Vlaškovićem rekao da će glavni grad pomoći Mitrovici da bolje upravlja komunalnim sistemima i unapredi život građana.

"Dogovorili smo čvrst dogovor da se Beograd i Kosovska Mitrovica zbratime, to je jedna snažna politička poruka, a za građane Kosovske Mitrovice je daleko važnije da Beograd pomogne u rešavanju osnovnih komunalnog probelema". rekao je Antić.

Vlašković je najavio da će bratimljenje Beograda i severne Kosovske Mitrovice biti obavljeno u novembru.

POVEZANE VESTI

Utorak 13.08.2013. 04:21
Ма овде ни 100 паука не могу да помогну. Ако вести желе слике како се паркирају људи, послаћу :)
Utorak 13.08.2013. 09:27
Pa pitam sad Gradjane Srbije koji ljube Zadnjicu Amerima i EU,kako to sad da odpravdaju??Gde su vam Prijatelji kad Pozar bukti??
Utorak 13.08.2013. 09:25
Инжењери Министарства за ванредне ситуације РФ ће до 12. септембра завршити још једну етапу хуманитарног разминирања Србије, током које би територија од око 32 хектара код Параћина требало да буде очишћена од експлозивних направа. То је изјавио руководилац пројекта разминирања Дмитриј Гапоњенко.„Досад је претражена територија површине преко 28,5 хектара, а пронађене су 942 експлозивне направе“, рекао је Гапоњенко. Углавном се ради о муницији која је остала у земљи након експлозије у војном магацину у Параћину 2006. Инжењери су пронашли и четири бомбе од по 50 kg из времена Другог светског рата.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online