Petak 24. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 26.07.2013.
19:11
Beta A

DS: Rekonstrukcijom skreću pažnju sa katasrofe

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić ocenio je danas u Beogradu da rekonstrukcija Vlade Srbije predstavlja igrokaz i optužio Vladu da na taj način skreće pažnju javnosti sa "katastrofalnih rezultata rada" .

Vlada je potpuno izneverila građane: Bojan Pajtić
 

"Mi ovaj igrokaz smatramo potpuno neprihvatljivim, i smatramo da samo novi izbori mogu da dovedu do rezultata koji će promeniti pogrešan put kojim ova zemlja ide", rekao je Pajtić.

On je ocenio da su vladajuće stranke godinu dana posle izbora "izneverile obećanja kojima su zasipale građane".

"Privreda, poljoprivreda, zdravstvo, obrazovanje, pravda i pravna država, sve su to oblasti u kojima je ova vlada potpuno zakazala", rekao je potpredsednik DS.

Pajtić je dodao da istraživanja javnog mnjenja o rejtingu stranaka "ne znače gotovo ništa", i izrazio uverenje da će rezultat eventualnih vanrednih izbora odrediti "činjenica

da vlada nema nikakve rezultate".

"Svako ko je pomislio da je prejak, pa da može da raspiše sve izbore istovremeno, grdno se pokajao. Jedna stvar su istraživanja javnog mnjenja, a sasvim druga izborni dan, kada građani stave ruku u svoje džepove, pogledaju u frižider, pogledaju svoju decu kojoj ne mogu da kupe patike ili udžbenike", rekao je on.

POVEZANE VESTI

Petak 26.07.2013. 19:45
Sve je istina šta kažeš Pajtiću i slažem se da su i više nego nesposobni, pored toga su i izdajnici sopstvenog naroda i države ! ALI ti nemaš nikakvo moralno pravo da kažeš bilo šta, jer ste bili dovoljno na vlasti i pokazali ste šta znate ! Juče nisi brinuo o gradjanima, a sada ti se naglo probudila savjest ! Vi svi ste zajedno ista g...a !!
Petak 26.07.2013. 20:03
Rugala se koza ovci,vidi joj se guzica.
Petak 26.07.2013. 19:51
Sve sluzbine partije lice jedna na drugu ! Vi zuti, crveni, napredni i ostali ldp spo ste tu samo da prevarite Raju i pokupite neki glas dok vas Udba rotira na vlasti. Najtuznije je sto ce opet Raja birati izmedju sluzbinih partija i opet izabrati neku od vas. Ni na vidiku neke Prave Oslobodilacke Partije u Srbiji.. Mozda Seselj ali mu je partija bas kao i sve ostale..Dveri su mi i dalje zagonetka.. Kako god, Seselj i Dveri su izbor !!! Nemoj da kukate kako niste imali izbora i kako su svi isti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online