Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 19.07.2013.
16:01
RTS A

Tadić: Razumem Vučića

Rekonstrukcija Vlade Srbije deluje kao "španska serija" i razumem Aleksandra Vučića, jer sam se i sam nalazio u sličnoj situaciji, rekao je u Banjaluci počasni predsednik Demokratske stranke i bivši predsednik Srbije.

Boris Tadić je u privatnoj poseti Banjaluci (Foto: Arhiva)
 

Boris Tadić je, tokom privatne posete Banjaluci, razgovarao sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, ocenivši da se odnosi Srpske i Srbije trebaju produbljivati, kao što je potrebno da se jačaju veze i nacionalne institucije bez kojih nema postojanja srpskog naroda.

Banjalučki mediji preneli su da je Tadić ocenio da postoji dobra saradnja vlada Srbije i RS, za šta su postavljeni dobri temelji u vreme kada je on bio predsednik Srbije. Prema njegovim rečima, nedostaju jedino dogovori o investicijama.

On je o odnosima aktuelne vlasti u Beogradu i Banjaluci rekao da ne postoje prijateljske relacije između zvaničnika RS i Srbije kao što je to ranije bio slučaj, ali da ih treba izgrađivati i da se on u to ne bi mešao.

Tadić je najavio i posetu Sarajevu, Mostaru, Crnoj Gori, Sloveniji.

POVEZANE VESTI

Petak 19.07.2013. 16:05
Па ви сте исти. Наравно да се разумете. Ти си почео да цепаш Србију а он и Николић се успешно уклопили у том послу. Свака вам част, треба вас наградити. Од кад је херој Милошевић мучки ухапшен држава Србија је престала да постоји. Слобода за Шешеља.
Petak 19.07.2013. 16:20
ЦРНА ГОРА – Албански политичар Кочо Данај оценио је да Црна Гора треба да препусти источне делове своје територије, на којима углавном живи албанска популација, како би тај простор припао “Природној Албанији”. Ако не буде формирана “Природна Албанија”, како је рекао, биће новог рата на Балканском полуострву.
Petak 19.07.2013. 17:33
Prosto covek nezna dal da se smeje ili da place. "...razumem Aleksandra Vucica, jer sam se i sam nalazio u slicnoj situaciji..." Mudre reci Borisa Tadica na besedi u Banjaluci. Odkud Aleksandar Vucic moze da ima probleme ko sto ih je imao Tadic? Dok je tadic bio predsednik DS i Srbije, Vucic nije bio ni poslanik u skupstini, kad je Tadic otiso sa mesta predsednika i Srbije i DS vucic je postao predsednik SNS, ali je potpredsednik vlade i vrapci na grani znaju samo Tadic jos uvek nezna i nije mu jasno da je 8. godina krsio Ustav i vrsio dve funkcije, ali kako se sad ispostavlja da je bio i predsednik vlade, a Mirko Cvetkovic samo figurirao. Zalosno i sramno za Srbiju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online