Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 19.07.2013.
16:01
RTS A
Rekonstrukcija Vlade Srbije deluje kao "španska serija" i razumem Aleksandra Vučića, jer sam se i sam nalazio u sličnoj situaciji, rekao je u Banjaluci počasni predsednik Demokratske stranke i bivši predsednik Srbije.
Petak 19.07.2013.16:05
Па ви сте исти. Наравно да се разумете. Ти си почео да цепаш Србију а он и Николић се успешно уклопили у том послу. Свака вам част, треба вас наградити. Од кад је херој Милошевић мучки ухапшен држава Србија је престала да постоји. Слобода за Шешеља.
Petak 19.07.2013.16:20
ЦРНА ГОРА – Албански политичар Кочо Данај оценио је да Црна Гора треба да препусти источне делове своје територије, на којима углавном живи албанска популација, како би тај простор припао “Природној Албанији”. Ако не буде формирана “Природна Албанија”, како је рекао, биће новог рата на Балканском полуострву.
Petak 19.07.2013.16:42
Не бих волео да се то деси СРПСКОЈ СПАРТИ иако је Мило признао тзв ''Косово'' и једва дочекао да призна. Није Мило - Црна Гора. Мило је Мило, Мило је ђубре без образа. И волим кад прочитам ''Народ Црне Горе признао те није, Косово је срце Србије. Дај Боже да дође у ЦГ неко са мало мозга на власти па да све буде као некада. Отерамо шиптаре тамо где им је место и живимо колико толико нормалније.
Petak 19.07.2013.17:33
Prosto covek nezna dal da se smeje ili da place. "...razumem Aleksandra Vucica, jer sam se i sam nalazio u slicnoj situaciji..." Mudre reci Borisa Tadica na besedi u Banjaluci. Odkud Aleksandar Vucic moze da ima probleme ko sto ih je imao Tadic? Dok je tadic bio predsednik DS i Srbije, Vucic nije bio ni poslanik u skupstini, kad je Tadic otiso sa mesta predsednika i Srbije i DS vucic je postao predsednik SNS, ali je potpredsednik vlade i vrapci na grani znaju samo Tadic jos uvek nezna i nije mu jasno da je 8. godina krsio Ustav i vrsio dve funkcije, ali kako se sad ispostavlja da je bio i predsednik vlade, a Mirko Cvetkovic samo figurirao. Zalosno i sramno za Srbiju.
Petak 19.07.2013.17:46
Savetnik predsednika Srbije Marko Đurić:"Nema odluke bez misljenja kosovskih Srba" Ne lazi Djuricu. Ono sta je tvoj sef, neverni Toma grobar ucinio sa Dacicem i Vucicem, ne bi nikad nijedan Hrvat, Siptar ili musliman to uradio, jer kod njih je izdaja nesto nezamislivo. Za razliku od vas, oni vole svoj narod i svoju zemlju. Postali smo gori od njih. Zato nismo pozvani na vojnu paradu povodom Pada Bastilje u Parizu , posto niko ne zeli sa izdajnicima da marsira. U EU cete uci kad zvanicno priznate siptarsku drzavu "Kosova" koja ce se ujediniti sa Albanijom, a kadri ste i to da ucinite.
Petak 19.07.2013.17:48
Da ste hteli misljenje kosovksko metohiskih Srba, poslusali bi ga pre odlaska u Brisel, ovako vas boli ona stvar sta ti ljudi dole misle!!! Naci ce te vi vase "srbe" izdajnike kao sto ste i vi koji ce sve uciniti za saku dolara da bi vama omogucili milione! Neke cete kupiti, a drugima pretiti da ce te prestati sa davanjem socijalne pomoci ili sa davanjem plata. Unisti cete sudove, skole i td. kao sto ste to sa srpskom policijom uradili koja je morala da napusti "SVETU SRPSKU ZEMLJU" po vasem naredjenju.
Petak 19.07.2013.17:48
E kad bi ste stezali za gusu srpske neprijatelje, kao sto to radite sa svojim narodom ( koji hocete do kraja da pobedite, a kome Siprati i NATO nista nisu mogli da ucine), onda bi ste se tek mogli meriti sa Hrvatim, siptarima i muslimanima. Ovako ste samo ogavne izdajnicke fukare.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)