Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 23.05.2013.
00:11
Beta, B92 A

Đilas: Biće izbora ove godine

Lider Demokratske stranke Dragan Đilas optužio je aktuelnu vlast za centralizaciju novca i dodao da će biti izbora ove godine, jer je zemlja na ivici bankrota. Đilas je pozvao aktuelnu vlast da kaže kada prestaje odgovornost demokrata za sve što je loše u zemlji i kada će početi ona da bude odgovorna za ono što se dešava poslednjih skoro godinu dana od kada je na čelu države.

Dragan Đilas: Ova zemlja je danas na ivici bankrota i sa stopom kriminala koja je veća od početka godine
 

"Danas se u Srbiji opozicija ujedinila oko predloga poreskih zakona ministra Mlađana Dinkića, kako bi sprečila pljačku koja ne bi mogla da prođe bez podrške SNS-a i SPS-a", izjavio je Đilas na završnoj konvenciji liste DS-LDP u Kosjeriću pred predstojeće lokalne izbore 26. maja u ovoj opštini.


"Ukoliko ovi predlozi izmene zakona o porezima i doprinosima prođu u Skupštini, biće krivi i Vučić i Dačić. Puna su im usta decentralizacije, a pare centralizuju i oduzimaju lokalnim samoupravama sredstva kojima se subvencioniraju boravak dece u vrtićima, prevoz i druga socijalna davanja", rekao je Đilas.


U Srbiji se teško živi i u prva četiri meseca ove godine promet je manji za 15 odsto, a samo u martu je bio manji za 18 odsto u odnosu na isti period prošle godine. "Da li smo mi odgovorni i za to", zapitao je Đilas.


On je izrazio uverenje da će republički izbori biti ove godine.


"Izbora će biti, jer ova zemlja je danas na ivici bankrota i sa stopom kriminala koja je veća od početka godine", kazao je Đilas.


On je pozvao je građane Kosjerića da 26. maja glasaju za listu DS-LDP.


"Razvoj Kosjerića je zaustavljen u prethodnih osam meseci od kada je vlast prekomponovana i na čelo opštine su došli naprednjaci.Na izborima u nedelju birate da li će on biti zaustavljen na još četiri godine", rekao je Đilas.


On je naglasio da se nada izbornoj pobedi u Kosjeriću, jer, kako je rekao, u odlučujućim trenucima narod ima pameti i zna za koga da glasa.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 23.05.2013. 00:15
"Đilas je pozvao aktuelnu vlast da kaže kada prestaje odgovornost demokrata za sve što je loše u zemlji i kada će početi ona da bude odgovorna za ono što se dešava poslednjih skoro godinu dana od kada je na čelu države." ??? Isto kada vama prestane Milošević da bude kriv za sve... Baš ISTO ! hahahaha... memorija čovečje ribice... a u ovom slučaju i i zgled....
Četvrtak 23.05.2013. 09:16
Nemoj ti o ivici bankrota molim te ! Pa valjda ste se zadužili do guše i pored toga udarili kamen temeljac ovim sadašnjima, koji su vas u mnogo čemu prevazišli ! Nema glupih odgovora, ima samo glupih pitanja !!
Četvrtak 23.05.2013. 09:09
Vučić izjavljuje kako ima noćne more od stanja ekonomije. Dok je bio u opoziciji nije imao noćne more, bilo mu je sve po taman, a sad odjednom nakon godine dana od kako je u vlasti eto čovek ne može da spava. Pitam se samo da li on zna koje mi noćne more imamo zbog svega što se radi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online