Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 28.04.2013.
15:47
Vestionline A

I "Naši" protiv referenduma - "legalizacije veleizdajničkog sporazuma"

Srpski narodni pokret Naši najoštrije osuđuje, kako kaže, marionetsku vlast zbog najavljivanja referenduma čiji je jedini smisao "legalizacija krivičnih dela koje su predstavnici srpske vlasti počinili potpisivanjem veleizdajničkog briselskog sporazuma".

"Dačić, Vučić i Nikolić i jasno pokazuju da su svesni svoje krivične odgovornosti"
 

- Ivica Dačić, Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić i više nego jasno pokazuju da su svesni svoje krivične odgovornosti, kao i da je briselski sporazum potpuno nezakonit, što se najbolje vidi u samim njihovim izjavama koje nisu ništa drugo do pokušaji ličnog opravdavanja zbog besramnog gaženja Ustava i predaje Kosmeta u ruke Hašima Tačija, piše u saopštenju SNP Naši, gde se dodaja da su ova tri "veleizdajnika uhvaćena u laži i svesni da ih čekaju sudski procesi".

- Nastavljaju da omalovažavaju značaj Kosmeta za srpski narod, izmišljaju nepostojeće dobrobiti sporazuma za koje su nas već uveravali da su garantovane prisustvom EU na Kosmetu i na sve to potvrđuju da su veleizdajnici kroz javne besramne napade na pravoslavlje i velikodostojnike SPC koji im govore istinu o njihovim zlodelima.

Srpski narodni pokret NAŠI takođe pomno prati "smicalice" Ivana Vejvode i Štefana Filea u vezi s datumom kojim treba da nagrade "crnu trojku".

I Dveri protiv referenduma

- Odluku o datumu najavljuju ni manje ni više nego za Vidovdan 28. jun, što je klasičan udar na srpsku nacionalnu svest i značajne datume za srpski narod u cilju raslabljivanja srpskog nacionalnog bića, čime je dodatno potvrđena veleizdajnička namera Dačića, Vučića i Nikolića, piše na kraju saopštenja.

POVEZANE VESTI

Nedelja 28.04.2013. 16:05
ПОТПУНО ТАЧНО !!! РЕФЕРЕНДУМ ЈЕ ТРОЈАНСКИ КОЊ КОЈИМ ЕВРОПА УЛАЗИ У СРБИЈУ А НЕ СРБИЈА У ЕВРОПУ, ТИМЕ ЋЕ ЈАНО ЛЕГАЛИЗОВАТИ ПРОТИВУСТАВНИ ДОГОВОР !!!
Nedelja 28.04.2013. 16:12
Na braniku srpskom stoje Nikoga se ti ne boje Drugi nama sudbu kroje Šta je moje ili tvoje. Ima puno takvih naših da se grdno sad uplaših Povešće nas pravom stazom Sve kroz trnje i bogazom Sve razumu, sve shvataju I za slamku se hvataju. Nije bitno da li ćemo pući Ako će oni u istoriju ući!
Nedelja 28.04.2013. 16:58
Ovde ne razumem jednu stvar - zašto su protiv da narod odluči ? Dokle da se lažemo ? Ako narod NE UME, posle svega što smo prošli, i posle svega što se dešava - DA PREPOZNA izdajnike i lažove - PA ONDA I TREBA DA NESTANE... ? ako narod srbistana izabere "da" - molim lepo.... tražili ste - eto vam ga... ! Vreme je da maske padnu i da se narod, konačno opredeli ? što bi rekli - "ILI JESI ILI NISI " ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online