Nedelja 28.04.2013.
15:47
Vestionline

I "Naši" protiv referenduma - "legalizacije veleizdajničkog sporazuma"

"Dačić, Vučić i Nikolić i jasno pokazuju da su svesni svoje krivične odgovornosti"
 

- Ivica Dačić, Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić i više nego jasno pokazuju da su svesni svoje krivične odgovornosti, kao i da je briselski sporazum potpuno nezakonit, što se najbolje vidi u samim njihovim izjavama koje nisu ništa drugo do pokušaji ličnog opravdavanja zbog besramnog gaženja Ustava i predaje Kosmeta u ruke Hašima Tačija, piše u saopštenju SNP Naši, gde se dodaja da su ova tri "veleizdajnika uhvaćena u laži i svesni da ih čekaju sudski procesi".

- Nastavljaju da omalovažavaju značaj Kosmeta za srpski narod, izmišljaju nepostojeće dobrobiti sporazuma za koje su nas već uveravali da su garantovane prisustvom EU na Kosmetu i na sve to potvrđuju da su veleizdajnici kroz javne besramne napade na pravoslavlje i velikodostojnike SPC koji im govore istinu o njihovim zlodelima.

Srpski narodni pokret NAŠI takođe pomno prati "smicalice" Ivana Vejvode i Štefana Filea u vezi s datumom kojim treba da nagrade "crnu trojku".

I Dveri protiv referenduma

- Odluku o datumu najavljuju ni manje ni više nego za Vidovdan 28. jun, što je klasičan udar na srpsku nacionalnu svest i značajne datume za srpski narod u cilju raslabljivanja srpskog nacionalnog bića, čime je dodatno potvrđena veleizdajnička namera Dačića, Vučića i Nikolića, piše na kraju saopštenja.

2024 © - Vesti online