Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 16.10.2012.
17:02
Beta A

DS: Vlada nesposobna, pa nas hapsi

Demokratska stranka (DS) zatražila je u utorak od Vlade Srbije da odgovori da li planira da u naredne četiri godine hapsi sve članove DS da bi sakrila svoju nesposobnost i katastrofalne poteze ili će umesto politickog progona početi da se bavi problemima ljudi.

Demokrate, izgleda, niko nije upozorio da "kako seješ, tako ćeš i žnjeti"

"U danu kada smo saznali da će nam verovatno biti ponovo uvedene vize, zbog neumerenih i opasnih izjava Ivice Dačića, Vlada se hitno okrenula hapšenju kao meri zataškavanja istine", ocenila je DS u saopštenju za javnost.


DS je navela da, umesto da javnost sazna zašto se Srbija za dva meseca vratila u devedesete sa nestašicama i zatvorenim granicama, u Bojniku se hapsi i u pritvoru zadržava bivši predsednik opštine iz DS.


"DS neće štititi nikoga ko je kriv i ogrešio se o zakon, podržavaće sve što Vlada radi u borbi protiv korupcije, ali se opravdano pita da li je moguće da glavna vest u Srbiji bude pronevera 150.000 dinara datih za socijalno ugrožene, a da pritom nijedna prijava o kupovini odbornika, podmićivanju i nasilju nad njima nije rešena, kada se zna da je nova većina u Novom Sadu uspostavljena uz pomoć glasova koji su dobijeni kupovinom romskih glasova", piše u saopštenju.


DS je istakla da će, kada svi takvi slucajevi, kao i visoka korupcija u vladajucim strankama budu ispitani, verovati u principijelnu borbu i dobre namere, a Vladu je podsetila "da se građani ne mogu hraniti i grejati hapšenjima, niti će to da spreči ukidanje bezviznog režima".

POVEZANE VESTI

Utorak 16.10.2012. 17:05
Хаххахаххаххаха, ово већ прелази у пародију :) Да није можда да вас Влада хапси зато што је способна ???
Utorak 16.10.2012. 17:50
Kako vas bre nije sramota! Toliko ste se nakrali..toliko poslova jedni drugima i rodbini obezbedili..Da je sreće i da još neko pomogne Aci..većina vas bi završila u RUDNICIMA RECKOVIM!!!
Utorak 16.10.2012. 17:12
Probleme ljudi u Srbiji je prouzrokovala DS i izvrsila jednu od najvecih pljacki ! Istina da vlada hapsi sitne ribice, kamo srece da se baci na lov glavnih i odgovornih, mislim da nebi imali vise mogucnosti se obratite medijima, osim preko advokata ! A da je sposobna, nije, i ona ima istu viziju, koja se zove EU nema alternativu !!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online